Last news in Fakti

5 Август, 2015 15:43 5 225 4

Летим евтино до четири града от март 2016 г.

  • дестинации-
  • летище-
  • софия
Летим евтино до четири града от март 2016 г. - 1
Снимка: М. Богданова ©

Четири нови дестинации и повече полети до тези с най-голям интерес предлага най-голямата нискотарифна авиокомпания, която оперира на столичното летище. С влизане на следващото лятно разписание през март 2016 г. българите ще могат да летят евтино до Аликанте (Испания), Бристол (Великобритания), Любек (Германия) и Осло (Норвегия). Разкриването на нови дестинации и увеличаването честота на съществуващите, налага позиционирането на шести самолет на нискотарифната авиокомпания на летище „София”.

Една от причините да се открие дестинацията София-Осло е, че има много български студенти в Норвегия. Разкриването на нова дестинация до Аликанте и Бристол, пък е продиктувана от факта, че много наши сънародници живеят в Испания и Великобритания.

Билетите са в продажба от днес, като цените започват от 49.99 лв. по дестинацията София-Любек.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любомир Здравков

    0 0 Отговор
    Страхотна новина!!!!! Горките хора които живеят в кварталите около летището, ще се наложи да търпят шума на още един самолет който прави посреднощни полети до софия. Летищата в европейските столици спират работа от 24:00 до 6:00 защото хората имат право да се наспят а тук в софия е точно обратно, от 24:00 до 6:00 се правят по 10-15 излитаня и кацаня независимо дали е празник или е неделя.
  • 2 Ива

    0 0 Отговор
    И кой живее до летището? Циганите от кв. Хр. Ботев, а на тях нищо не им пречи, защото са свикнали никога да не се съобразяват с никого - без значение нощ или ден.
  • 3 Любомир Здравков

    0 0 Отговор
    Нека не забравяме че летището е на 5км от центъра на София и кварталите и населените места над които самолетите прелитат ниско преди да кацнат никак не се свеждат само до Хр. Ботев. По неофициални данни засегнатите от нощния шум са над 150 000. Оплакваниатя от граждани за нарушено нощно спокоиствие са безброй,особенно през летните месеци когато всеки оставя прозореца си отворен. Но никой не дава гласност на този проблем!
  • 4 Johny

    0 0 Отговор
    Защото никой не плаща за тези статий тип РЕКЛАМА!!!