Last news in Fakti

24 Ноември, 2015 12:56 811 0

Срокът за кандидатстване в петото издание на Forbes Business Awards 2015 се удължава

  • forbes business awards 2015-
  • награди-
  • срокът-
  • удължава-
  • кандидатстване

Forbes България удължава срока за кандидатстване в петото издание на Бизнес наградите за 2015 година. Кандидатури ще се приемат до 4 декември включително.

Записването става единствено чрез попълване на официален формуляр за участие, който може да намерите на

www.forbesbulgaria.bg/бизнес-наградите-на-forbes/кандидатствай-он-лайн/

Участниците се регистрират напълно безплатно и трябва само да отговорят на няколко въпроса за своя бизнес. Претендентите за престижното отличие могат да участват в повече от една категория, а именно:

- Клиентска политика

- Развитие на бизнеса

- Развитие на човешките ресурси

- Качество на продуктите

- Качество на услугите

- Служител на годината

- Награда за обществена дейност

- Най-добър стартиращ бизнес

Кандидатурите ще бъдат разгледани от независимо жури, съставено от уважавани бизнес личности.

Всеки един от членовете на журито ще разгледа и оцени поотделно всяка кандидатура за Бизнес наградите на Forbes България. Участниците ще бъдат оценявани съгласно утвърдена методология на Forbes. Компаниите, получили най-висока оценка във всяка една от осемте категории, ще бъдат обявени за финалисти в конкурса. Наградите за първите три места за всяка категория ще бъдат връчени на специална церемония в средата на януари.

Тазгодишния конкурс Forbes Business Awards се провежда с генералното спонсорство на Мтел и любезната подкрепа на BNP Paribas и EY.

Forbes Business Awards се провежда за пета поредна година и целта му е да насърчи предприемаческия дух и добрите бизнес практики.

За да кандидатствате или да научите повече подробности относно Forbes Business Awards 2015, моля, посетете www.forbesbulgaria.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА