Last news in Fakti

5 Януари, 2016 09:18 1 410 2

Проф. Атанас Тасев: Няма криза. Има газ

  • газ-
  • овергаз-
  • проф. атанас тасев

Проблемите между Овергаз и руските му партньори не са решени

Проф. Атанас Тасев: Няма криза. Има газ - 1

Кризата с доставките на газ за бита беше овладяна благодарение на държавата, но проблемите между "Овергаз" и руските му партньори не са решени. Коментара направи енергийният експерт проф. Атанас Тасев в студиото на "Денят започва" по БНТ. Той предупреди, че опасността от проблеми в газовите доставки не е избегната.

Стои открит въпросът тези 400 млн., които са планирани да бъдат доставени, това горе-долу е нагнетеният ефективен газ в газохранилището в Чирен. И ако няма допълнително споразумение на "Булгаргаз" с "Газпром експорт", то ние ще изчерпим количествата газ в Чирен и ще останем в неустойчиво положение. Очевидно предстоят някакви разговори, но място за тревога няма, очаква проф. Атанас Тасев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНТОН ПАВЛОВ

    0 0 Отговор
    МА ТИ И тука ли светна бе др. ЛОСЕВ, ти обаче си говориш с извънземни- признавам си. Поне вземи като боко да се допитваш до оанзи с големите ръце и тънките цигари - какво казват силите и коя е верната стъпка. и да занесеш некоя снимка да врачува на нея става ли за директор или не и ще бъде ли верен.
  • 2 ПЕПИ

    0 0 Отговор
    Да БОйко така ги изпитва първо, онази дебелата врачка му проверява чакрите, и после ги спуска за одобрение тя е през ден при него и питата духовете ма добре го прави де някой работи ги познава ЕЙ, по една кофа кебабчета яде от софрата на секвоя. кисело зеленце и люта ракия- голяма жена голяма, но боко я слиша - много