Last news in Fakti

6 Октомври, 2011 12:32 5 303 0

ИКЕА иззтегля от пазара сгъваема палатка

  • софия-
  • икеа-
  • палатка busa,
ИКЕА иззтегля от пазара сгъваема палатка - 1
IKEA

ИКЕА отправя молба към всички, които са закупили сгъваемата детска палатка BUSA, да ограничат достъпа на деца до нея и незабавно да я върнат в магазина. Заплатената при покупката сума ще бъде възстановена изцяло. Това съобщиха от ИКЕА.

Причината е, че при използването на палатката стоманената тел в нейната рамка може да се счупи. Това би могло да разкъса плата на палатката, което създава риск от нараняване на детето, играещо си с нея.

ИКЕА има информация за три случая на счупени рамки на палатки и повреден в резултат на това плат. В единия от тях е било предизвикано незначително нараняване.

Палатката BUSA е в продажба във всички магазини на ИКЕА по света от 1 август 2011 г.

Повече информация можете да получите на телефон 0800 45 800

ИКЕА се извинява за причинените неудобства.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА