Last news in Fakti

11 Януари, 2016 10:45 1 082 0

НетКредит навърши 5 години

  • неткредит-
  • навърши-
  • 5 години
НетКредит навърши 5 години - 1

На 10 януари един от лидерите в предоставянето на бързи кредити – НетКредит, навърши 5 години. За този период компанията може да се похвали с десетки хиляди доволни клиенти, екип от млади и усмихнати професионалисти и не на последно място продукти, които отговарят на изискванията на потребителите и тенденциите на пазара.

Налагайки принципите на отговорно и модерно кредитиране, НетКредит успя да спечели доверието на своите клиенти и се наложи като предпочитан избор в сектора. Компанията предлага на своите клиенти гъвкави продукти, които максимално отговарят и дори надминават очакванията им, без значение дали потребителят има нужда от кредит на вноски, кредит за закупуване на автомобил или просто от малка помощ за семейния бюджет с кредита до заплата.

Кандидатстването става по изключително лесен и достъпен начин и може да бъде направено от всяко населено място в България и по всяко време на денонощието. На клиентите са нужни само компютър или мобилно устройство и достъп до интернет. Услугата се отличава с изключителна бързина, с удобни опции за получаване на парите и без излишни документи за клиента.

Високият професионализъм на специалистите, които работят в компанията, както и коректното и персонално отношение към всеки един клиент, продължават да печелят доверието на потребителите.

През последната година финансовата институция обяви и промоционални условия за продукта си „кредит до заплата” с 0% лихва за всеки първи кредит до 15 дни. За да отговори на изискванията на своите клиенти, компанията реализира и мобилно приложение, с което клиентите още по-лесно и удобно могат да получат необходимата им сума до минути.

От ръководството на НетКредит споделят, че пред тях стои и голямата отговорност да продължават да отговарят на нуждите и очакванията на всеки един клиент и да се развиват спрямо новите технологии и изисквания на пазара.

Всички продукти и услуги на компанията може да разгледате подробно на www.netcredit.bg и на www.autocredit.bg.

НетКредит е услуга на „НетКредит“ ООД, гр. София. Дружеството е регистрирано като финансова институция съгласно удостоверение № BGR00213 на Българска народна банка и е администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.

Честит рожден ден, НетКредит!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА