Last news in Fakti

22 Февруари, 2016 16:10 1 742 0

Борисов освободи заместник-министър Андрей Янкулов

  • борисов-
  • освободи-
  • заместник-министър-
  • андрей янкулов

Красимира Филипова поема дейността на Янкулов

Борисов освободи заместник-министър Андрей Янкулов - 1

Премиерът Бойко Борисов издаде заповед за освобождаването на заместник-министъра на правосъдието Андрей Янкулов. Това съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Освобождаването на заместник-министъра е във връзка с подадена от него молба.

Министърът на правосъдието Екатерина Захариева благодари на Андрей Янкулов за ползотворната съвместна работа и по-конкретно за усилията по реформата в местата за лишаване от свобода.

Правосъдният министър изрази своята признателност на заместник-министър Янкулов за оказаната подкрепа и приемственост при предаването на поста и на ресорите му Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“, Главна дирекция „Охрана“ и Държавно предприятие „Фонд затворно дело“ на заместник-министър Красимира Филипова.

От своя страна Андрей Янкулов изрази готовност за съдействие при изготвяне на промените в НПК.

Екатерина Захариева пожела успех в бъдещата дейност на Янкулов, той се връща като прокурор в Софийска районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА