Last news in Fakti

18 Март, 2016 15:54 2 025 10

Проектът "Южен поток" е прекратен

  • южен поток-
  • преркатен-
  • проектът

Москва твърдо заяви, че работа по него не се извършва

Проектът „Южен поток“ е спрян, а работа по него не се извършва. Това беше заявено от прессекретарят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от „Россбалт“.

Това беше заявено във връзка с изявление на посланика на ЕС в Русия Вигаудас Ушацкаш, който заяви, че Брюксел е готов да обсъди евентуално реализиране на проекта, стига той да е съобразен с Третия енергиен проект.

„Проектът „Южен поток“ не съществува. Той е закрит и по него не се извършва работа. Проектът бе преустановен във връзка с позицията на Европейската комисия“, заяви Песков. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами сега

    2 0 Отговор
    Абе той може да е прекратен, но ние продължаваме да харчим пари за него, щото имаме много хора вързани на тази ясла. Няма да ги държим гладни я!
  • 2 onq s konq

    2 2 Отговор
    Еса що тъй се отнесоха с Южен паток?!Жестоки хора...

    Коментиран от #3

  • 3 да уточним

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Ами чакат да го пуснеш. Нали ти беше на кранчето, дето щеше да го спираш и пущаш по два пъти на ден.
  • 4 909 БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор
    Южен поток бил прекратен ? Болима сайдера ,че е прекратен !
  • 5 6768

    1 2 Отговор
    Проектът вече не съществува. Да видим обаче докога ще има "Южен поток България" и още колко ще си получават тлъстите заплати там.

    Вижте истината за шефските доходи в "Южен поток България" и начините по които ги прикриват.

    Сканираните оригинални официални документи са качени единствено в "Ядрена престъпност" - блога на Георги Котев.


    Публикацията е от 02. 09. 2015г. и е озаглавена "Енергепийна калинка 1 в кабинета Борисов 1 - документи":

    http://gikotev. blog. bg/drugi/2015/09/02/energepiina-kalinka-1-v-kabineta-borisov-1-dokumenti. 1388433

    Ще останете шокирани!
  • 6 Гост

    1 2 Отговор
    Проблемът не е в големите заплати, които получават шепа хора, а в това, че прецакването на този проект лишава България от работата по проект на стойност над 3 млрд. и от още 400 млн. на година от транзита на руския газ, затова и Турция и Гърция искат този проект, от който нашите политици се отказват с лека ръка вместо да се борят за него, защото когато спрат европарите не знам с какво ще се плаща на лекари, пожарникари, учители и т.н.

    Коментиран от #7, #8, #10

  • 7 Maggy

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Разбира се, че е проблем укриването на доходи, корупцията, грабенето и безнаказаността, оттам тръгват всички беди за България!
  • 8 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Отлично знаеш ЧЕ ЕС НИ ПОСЪВЕТВА ДА НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ с тоя "паток" при предложените руски условия,но "заключаваш",че нашите политици са се отказали от него с лека ръка-т.е. настоящото правителство е некадърно и е време да си върви!От друга страна обаче се опасяваш,че спрат ли Европарите,няма да има за лекари ,пожарникари и учители...Е как да стане?!Да зарежем Европа и парите й и да се гушнем със Русия,ставайки "съпричастни" към фалита й?Ама изразявайте се ясно и недвусмислено без притеснение-все пак това е форум и всеки има право на мнение!:)
  • 9 JJIvanov Geolog

    2 0 Отговор
    Браво икономисахме на народите на BUlgaria i Россия над 100 000 000 000 живи евра..

    Медведев да почерпи ///
  • 10 FR V

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Патока руснаците ни го бяха сметнали на двойна цена, а кяровете от него за България бяха засекретени, защото може би нямаше такива.
    Така,че недей да жалиш !