Last news in Fakti

17 Април, 2016 00:02 940 0

Агенцията за малки и средни предприятия подкрепя модния бранш

  • агенцията-
  • малки-
  • средни-
  • предприятия-
  • подкрепя-
  • модния-
  • бранш
Агенцията за малки и средни предприятия подкрепя модния бранш - 1

Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) подкрепя модния бранш и ще продължава да подпомага неговото развитие. Това обяви зам.-изпълнителният директор на институцията Никола Стоянов по време на отбелязването на 10 години от създаването на Браншова организация за текстил и облекло, което се състоя в Кюстендил.

Агенцията финансира участието на фирмите от сектора на изложения и панаири в чужбина. По бъдещия европейски проект на ИАНМСП ще продължим да подпомагаме модния бранш, подчерта Стоянов. Той обясни, че от началото на годината са подпомогнати за участие в модния панаир в Санкт Петербург.

Никола Стоянов допълни, че производителите на текстил и облекло са сред най-ориентираните за износ на продукцията си и намирането на нови пазари.

"Надявам се да продължите да предлагате високото качество на стоките си, с което прославяте България по света", каза още той.

В честването на 10 години Браншова организация за текстил и облекло се включи още директорът на дирекция "Развитие на малките и с средните предприятия" в агенцията Станислав Ангелов. Приветствия направиха още омбудсманът Мая Манолова и председателят на БТПП Цветан Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА