Last news in Fakti

8 Юни, 2016 23:00 1 184 0

Подем в електрониката и енергетиката очакват от Международният технически панаир

  • пловдив-
  • панаир-
  • изложение-
  • електроника

Компании от близо 90 бранша на икономиката имат възможност да покажат своите новости

Подем в електрониката и енергетиката очакват от Международният технически панаир - 1

Електрониката, електротехниката и енергетиката тръгват нагоре – това показва профилът на фирмите, които вече са заявили участие в тазгодишния Международен технически панаир. Най-престижната технологична среща на Балканите ще се проведе от 26 септември до 1 октомври в Международен панаир Пловдив.

На Международния технически панаир по-активно ще се представят производители и търговци на електроника и електротехника, което е симптом за съживяване на браншовете. Големи компании от Холандия, Румъния, Турция и други държави идват за първи път на специализираната изложба „Елтех“, където се завръщат и български фирми. Расте интересът и към изложбата „Енеко“, презентираща оборудване за енергетиката и екологията, заради подема в тези сектори.

За да ги подкрепи, Международен панаир Пловдив предоставя на участниците в изложбите „Елтех“, „Енеко“ и ”Инфотех” по-голяма и по-модерна база с по-добри възможности за ефективно представяне. За първи път техните експозиции ще бъдат разположени в палата 10.

В рамките на Международен технически панаир се организират още шест специализирани изложби: „Акватех“ - за технологии и управление на водите, „Аутотех“ - за транспорт и автосервизно оборудване, „Машиностроене“; „Интермин експо“ - за минната индустрия, „Химия“ и „Автосвят“.

Компании от близо 90 бранша на икономиката имат възможност да покажат своите новости на един от най-авторитетните форуми за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа. Изложителите отново получават атрактивни отстъпки и бонуси. Те могат да се включат и в Конкурса за златни медали, най-високото българско пазарно отличие за иновативни продукти с високо качество.

Очаква се броят на гостите от България и Европа да достигне 40 000 според маркетингово проучване, обхващащо предприемачи, собственици на фирми, мениджъри, специалисти в различни области и проучващо техните нагласи за посещение на предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА