Last news in Fakti

6 Юли, 2016 09:00 8 260 28

„Краси” е най-предпочитаната майонеза според класацията „Любимите марки”

  • краси-
  • любима марка-
  • майонеза-
  • хисар-
  • вода
„Краси” е най-предпочитаната майонеза според класацията „Любимите марки” - 1

За втора поредна година „Краси” е лидер в категория Майонези и сосове на националната потребителска класация „Любимите марки”, като разликата с втория в надпреварата е повече от 1300 гласа. „Краси” печели приза с признанието на над 4200 гласували. Освен любима марка в категория МАЙОНЕЗИ И СОСОВЕ майонеза „Краси” грабна второ място и в раздел БЪЛГАРСКА МАРКА, в който на първа позиция е HAPPY BAR&GRILL. Това е поредно признание за най-продаваната марка майонеза у нас и утвърждава позициите й редом с доказани и обичани марки като КОКА-КОЛА, bTV, INFINITI, SPETEMA, Hewlett Packard Enterprise Company .

Първенството в категория МИНЕРАЛНИ ВОДИ за втора поредна година спечели „ХИСАР”. Марката има сериозна история. Предприятието, което я бутилира е основано в далечната 1958 г. Сведенията за същото водоналивно предприятие датират от времето на цар Борис III. Минерална вода «Хисар» се използва от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе. Днес копанията е носител на редица престижни отличия, на голямата награда за качество INTERNATIONAL TROPHY FOR QUALITY, NEW MILLENNIUM AWARD, Rome 2004, Italy, златни медали от Международен Пловдивски панаир, номинация Интер Еко и други.

Над 30 000 души номинираха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас, която премина в рамките на два месеца. Потребителите гласуваха в три етапа, определяйки лидерите в 24 категории. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

За разлика от други класации, ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гладник

    0 0 Отговор
    АЗ УПОТРЕБЯВАМ И ХАРЕСВАМ ПОВЕЧЕ МАЙОНЕЗА " ПЕШО "...
  • 2 крайните потребители

    0 0 Отговор
    Вода Хисар има много високо съдържание на флуор - погледнете етикета и вижте препоръчителното съдържание в интернет.
    Въобще не купувайте вода, която на етикета си няма резултати от лабораторен анализ!

    Коментиран от #6

  • 3 гого

    2 0 Отговор
    Пишете поне че е рекламна статия.
    И има ли някой, който все още да яде такива болкуци с неизяснен състав???!

    Коментиран от #7, #9

  • 4 Будинов

    2 1 Отговор
    Разбрахме, че българските майонези ДО ЕДНА СА ВРЕДНИ БЪКАНИ ОТ БОКЛУЦИ, но знам,че и водата ДЕВИН Е МНООООГО ВРЕДНА.ТОВА ГО ЗНАМ ОТХОРАТА ДО ИЗВОРИТЕ, РАДИО АКТИВНА Е!!!!!!!! НЕ РЕКЛАМИРЯЙТЕ , СТИГА ГЛУПОСТИ!

    Коментиран от #10

  • 5 iii

    1 3 Отговор
    Като чета коментарите се хващам за главата. Явно са прави чужденците като говорят лошо за българския народ.
  • 6 iii

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "крайните потребители":

    Вода Хисар има същото съдържание на флуор, каквото и повечето други. Всъщност, българската минерална вода е много хубава в сравнение с водата на повечето европейски държави.
  • 7

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    Аз често си бухам майонеза КРАСИ, не е лоша, пък и нямам амбиции да доживея до 100 години.
  • 8 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    почна се,който си плаща е номер едно-медиите и джурналята от туй се издържат.периодично едно и също трябва да се пише и да се набива в кратуните .така е със всичко -Интернета ще съсипе света .
  • 9 iii

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    Съставът е неизяснен само за теб. Купи си една майонеза и прочети какво пише на опаковката (ако можеш да четеш). Ако се интересуваш от химическия състав на майонезите в дълбочина, има достатъчно независими изследвания в интернет, отваряй и чети, вместо да пишеш глупости тук. Алкохолът и цигарите да не би да са полезни според теб?

    Коментиран от #11

  • 10 iii

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Будинов":

    Как може да се изказвате толкова глупаво и неподготвено? Покажете ми резултат от химичен анализ на майонезите щом мислите, че са "бъкани с боклуци". Защото аз знам химичния състав на майонезите които ям и знам, че не са "бъкани с боклуци". Относно тази "радио активна" вода : Откъде тази радиация? Да не би според вас, Девин да внасят вода от Фукушима или Припят и да ни я пробутват тук? Послеслов : Моля ви, научете се да пишете защото ме заболяха очите докато да успея да ви разбера писанията. Дума : "ОТХОРАТА" не съществува, всъщност се пише "от хората". "РАДИО АКТИВНА" е една дума която се пише "радиоактивна" и думата не идва от "радио". Не се пише "РЕКЛАМИРЯЙТЕ" , а "рекламирАйте". Тук не се заяждам, просто се опитвам да ви ограмотя.

    Коментиран от #13, #14

  • 11 Jesika

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "iii":

    На цигарите си пише, че са вредни за вашето здраве, алкохола също е вреден и всеки преценява дали да пие и пуши. (само да кажа, че нито пия, не пуша от 3 години). Така че това сравнение е смешно. Все едно казваш изберете по-малкото зло. И аз си взимам отвреме навреме от тази майонеза, вкусна ми е, но се съмнявам че е полезна. Най-добре да си направи човек домашна, но ме мързи))). Факт е че продуктите, които ядем като цяло са пълни с вредни съставки. Навсякъде тъпчат палмово масло например...
  • 12 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    1 0 Отговор
    Майонезата е най-ментарливата храна от където и д а я погледнеш.
  • 13 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "iii":

    Преди не повече от месец имаше статия за боклуците в майнезата - няма яйца - дори вече и сухи яйца не ползват, няма олио и т.н. Чети малко повече и после пробвай да коментираш.

    И мине се не мине 2-3 месеца и хоп статия за майонеза краси колко е хубава и търсена и какви награди си организирала да получи. Прав е №3 като казва, че трябва да пишат че е платена публикация - ако тая майонеза се търсеше и купуваше, нямаше да я рекламират - това е истината!
  • 14 БЛЯФ

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "iii":



    http://e-vestnik.bg/6978/13-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6/
  • 15 ПИЧ

    0 1 Отговор
    Майонезата е по вредна и от кренвиршите!
    Двете храни се консумират от хора, които нехаят задравето си!!!

    Най-нискокачествената "храна"!
  • 16 КРАСИ Е МЕНТЕ

    0 0 Отговор
    Преди да я консумирате, прочетете на опаковката какви бо*луци ще приемете и сами си направете сметката, дали ще е добре за здравето ви...До колкото си спомням има най-малкото 4 Е-та, ако не бяха и 5, и то от най-вредните, можете да ги проверите и в интернет. Отделно не се слагат яйца и естествени продукти, а лимонена киселина, яйчен прах и разни гуми, дето са чиста ОТРОВА за организма. Не си купувайте майонеза от магазина, ако толкова ви се яде, направете си домашна.
  • 17 гост

    0 0 Отговор
    абе що не си правите само? толкова е лесно. Поне ще знаете какво ядете:
    едно яйце, бурканче от мед - 330 мл., чупиш яйцето на дъното, доливаш до ръбчето с олио и изтегляш бавно с пасатор. Време за приготвяне - под минута.
    Има само малко хитринки: буркана трябва да е сух, а яйцето и олио-то със стайна температура. По желания може да добавите сол, горчица, лимонов сок преди разбъркването.
    П.С.
    Не толкова дълготрайна, колкото тази с многото Е-та ;)
  • 18 гост

    1 0 Отговор
    Много гадна майонеза е "Краси" ! Няма яйца и олио .
  • 19 ЧУБРИЦАТА

    0 0 Отговор
    КОЛКОТО В КЕТЧУПА ДОМОТИ ОТВРАТТТТТТТТТТТ
  • 20 НЕГАРА с ОЛД СПАЙС

    0 0 Отговор
    4200 гласували дали им по пакетче маюнеза да намажат
  • 21 НЕГАРА с ОЛД СПАЙС

    0 1 Отговор
    елате да лапате истински кренвирш и да галтате истинска бяла майонеза

    Коментиран от #26

  • 22 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Не знам за предпочитане най-добрата ли е,но за рекламация навсякъде я рекламират.
  • 23 смърф

    0 0 Отговор
    хеей мерси за ценната информация андрейчо
  • 24 hfh

    0 0 Отговор
    Не знам дали е гадна тази майонеза, защото просто не я купувам. Като й прочета етикета и виждам, че няма нищо истинско в нея. Ще запомня тази марка с това, че преди години, този Краси открадна търговската марка, логото и визията на опаковката на оригиналната майонеза - правеше се в Бойчиновци. Явно тоя Краси е някакъв връзкар, защото кражбата мина тихомълком и от години тая гадост е на пазара.
  • 25 Измама

    0 0 Отговор
    Точно така, тези пловдивски м...ли спретнаха дело на фабриката в Бойчиновци и съда отсъди в полза на Краси. Е, как е възможно фабрика правила 40 год. майонеза с тази опаковка да загуби такова дело?!
    Чиста измама и нагласена работа. Само заради това заслужават никой да не купува тая биклучива храна!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 АЗКойДруг

    1 0 Отговор
    По- платена статия имаше ли?
  • 28 Крас

    0 0 Отговор
    200 грама олио, 200 грама студено прясно мляко, сок от един лимон или половин чаена лъжичка лимонена киселина и миксер. След като стане готово може да сложите вътре пресован чесън и накълцан копър.

    Това е - става винаги, перфектен вкус и без химиите на Краси - 4 вида "Е"-та, консервант, жълтък на прах / пише си ги на етикета /
    Цена на 400 грама майонеза излиза под един лев. На Краси 400 грама е над два лева.