Last news in Fakti

15 Юли, 2016 09:00 9 277 23

Майонеза „Краси” триумфира с две награди на потребителите

  • майонеза-
  • краси-
  • триумфира-
  • награди-
  • потребители
Майонеза „Краси” триумфира с две награди  на потребителите - 1
Даниела Авджиева с наградата на майонеза "Краси"

На церемония в гранд хотел София бяха раздадени наградите на победителите в единствената потребителска класация у нас „Любимите марки”. В раздел „Майонези и сосове” наградата грабна майонеза „Краси”, която е пазарен лидер вече повече от 20 години. Потребителите номинираха „Краси” за участие в цели две категории - „Майонеза и сосове” и „Българска марка”. Над 30 000 от тях дадоха своя вот в класацията, като в рамките на два месеца „Краси” успешно премина трите кръга на надпреварата и стана финалист и в двете категории.

Получавайки наградите мениджъра на „Краси” - Даниела Авджиева отбеляза, че е изключително удовлетворение именно потребителите да те оценят високо и това прави особено ценна самата награда, още повече, че „Краси” я получава за втора поредна година.

В категория „Минерални води” потребителите определиха за любима марка минерална вода „Хисар” за втора поредна година.

Минерална вода „Хисар” е с отлични трапезни и вкусови качества, които многократно са били високо оценени на форуми у нас и в чужбина. „Хисар” е номинирана от Интер еко - 2000 г. и е носител на голямата награда за качество INTERNATIONAL TROPHY FOR QUALITY, NEW MILLENNIUM AWARD, Rome 2004, Italy, има два златни медала от Международен Пловдивски панаир

Предприятието, в което се бутилира минерална вода „Хисар” от извор №7 е основано през 1958 г. Сведенията за същото водоналивно предприятие датират от времето на цар Борис III. Минерална вода „Хисар” се използва от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе.

По повод наградата от екипа на предприятието споделиха, че емоционалната връзка потребител-марка е тази, която прави брандовете истински силни и „Хисар” продължава да е силна марка повече от половин век.

Класацията „Любимите марки” е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали.

Майонеза „Краси” триумфира с две награди  на потребителите


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мимо

    5 0 Отговор
    Майонеза краси най-нагло и безцеремонно откраднаха марката на оригиналната Бойчиновска майонеза още през деведесетте години!
  • 2 СЕЛЯНИН ОТ ОБЕЛЯ

    3 0 Отговор
    Страхотна новина, майонеза без яйца
  • 3 майонезата

    3 0 Отговор
    България е страната на КОРУПЦИЯТА, всеки може да си плати да получи каквото си поиска, грамоти, награди всичко.
    За справка - КТБ "Банка на годината" с най "великия банкер" Цветан Василев.
    Аз съм фен на майонезата, ям много майонеза и мога да кажа, като специалист, че най добрата майонеза на пазара е белгийската, в Лидъл продават латвийска, която също е много добра, с яйца и качествени продукти, няма нищо общо с майонеза краси.
    Краси е много зле, въобще не ми харесва и няма нищо общо с онази майонеза преди 90 -те, която я помним всички.

    Коментиран от #5

  • 4 таки

    4 0 Отговор
    "собственика" на майонеза Краси се казва Димитър Консулов а първата му жена е Краси и е вярно ,че е фабриката е придобита нечестно защото тоя същия преди това въртеше такси и изведнъж хоп "собственик" ......ха ха ....и той си плаща на някой партиен лидер за услугата.......
    Така стоят и нещата с мин. вода.
    А за тези награди той си плаща на комисията и хоп награди ,че и две.
  • 5 мимо

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "майонезата":

    Да, прав си. Ама нали това казвам - оная майонеза се правеше в комбината в Бойчиновци, и краси откраднаха марката през деветдесет и четвърта година, както си пише и на етикета!
  • 6 Пишмана

    1 0 Отговор
    Ако още веднъж чуя или видя реклама на тия ще се гръмна
  • 7 UFN

    2 0 Отговор
    nali skoro izsledvaneto v BG pokaza 4e v maionezite nqma qica , kakwa klasaciq e oglavila
  • 8 Реалист

    1 0 Отговор
    В менте-държавата менте-конкурс с неясни организатори и правила се печели от истински ГОЛЯМО менте - майонеза без яйца, олио и лимон... Амин!
  • 9 гого

    1 0 Отговор
    офффф, пак ли с тая смотана майонеза почнахте?
  • 10 авиоремонтния завод

    1 0 Отговор
    Напомням, че ВСИЧКИ ВОДИ ОТ ХИСАР са с ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ФЛУОРИД!!!!

    http://e-vestnik.bg/6978/13-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6/
  • 11 Краси друг път

    2 1 Отговор
    200 грама олио, 200 грама студено прясно мляко, сок от един лимон или половин чаена лъжичка лимонена киселина и миксер. След като стане готово може да сложите вътре пресован чесън и накълцан копър.

    Това е - става винаги, перфектен вкус и без химиите на Краси - 4 вида "Е"-та, консервант, жълтък на прах / пише си ги на етикета /
    Цена на 400 грама майонеза излиза под един лев. На Краси 400 грама е над два лева.

    Коментиран от #13

  • 12 бате Петьо

    3 0 Отговор
    Най - хубавата майонеза ...... хубаво , че не съм ял майонеза от 40 години ! Аз съм на 51 . Явно мога да живея и без тези химии , а съм си 100 кила живо тегло .
  • 13 домакиня

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Краси друг път":

    Майонеза без яйца? И само олио и прясно мляко? Рецептата , която си дал е всичко друго но не и майонеза. Правя си домашна вече десетилетия : яйца, олио, лимонтузу /или лимон/, сол на вкус - миксираш и готово!
  • 14 ръси

    1 0 Отговор
    Ейййй вярно бе, тая седмица не бях чел статия за майонеза Краси! Направо щях да забравя че още съществува. И да ви кажа, напоследък много малко награди си раздавате, я по-смело го давайте!
  • 15 140

    3 0 Отговор
    Да ви пикам на майонезата. Майонеза се прави вкъщи с истински продукти и без химикали. Като и се добавят и мидички, гарнирани с бяло винце става смърт с кисело зеле. А с вашата майонеза си намажете задните части.
  • 16 Марио Ангелов

    1 0 Отговор
    Следващият път може да номинират някой с още по- големи л..на!
  • 17 Бидона

    1 0 Отговор
    АРЕ СТИГА С ТАЗИ ТЪПА МАЙОНЕЗА БЕ, НЯМА ЛИ ПО ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ?
  • 18 1234

    2 0 Отговор
    plateno.......hissar i krassi e edno i sashto, една фирма с платена реклама
  • 19 mediator37

    1 0 Отговор
    Половината ми живот е минал напразно, като не съм мазал майонезата на тая Краси, не я познавам коя е, не е от моя клас.

    Коментиран от #20

  • 20 Коча

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "mediator37":

    На собственика дъщеря му.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост

    1 0 Отговор
    Това някакъв цирк ли е? ''My love marks" аха хах ха....... би трябвало да означава ''любима марка'' ли?
  • 23 Киро

    1 0 Отговор
    My love marks ....


    ХАХАХАХАХАХА!

    Това който го е написал - дайте да го видим, да се посмеем!