Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 14:29 1 049 0

Пет компании представят България на изложение в Швейцария

  • българия-
  • изложение-
  • компании
Пет компании представят България на изложение в Швейцария - 1

България участва за втори път с щанд на международния панаир за поддоставки за индустрията SWISSTECH, който се провежда в Базел, Швейцария от 15 до 18 ноември 2016 г. Участието се организира от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). На щанда са представени пет малки и средни фирми. Компанията ЕМЕ АД, Смолян произвежда контактни и комутационни елементи за електротехническата промишленост, радиотехниката, електрониката и битовото машиностроене. „Хидроинвест консулт“ ООД показва хидравлични цилиндри. „Eл Пи Ес Инженеринг“ ЕООД се представя с детайли и резервни части за хранително-вкусовата промишленост, химическата индустрия, металургията, енергетиката и др. „ПРОКС-2“ ООД произвежда детайли с газово рязане, които намират приложение както като заготовки за последваща обработка, така и за заваръчни детайли в големи конструкции като мотокари, шасита, вагони, складова техника и др. „ВРМ Автотехнологии“ извършва механична обработка на детайли по поръчка на клиента.

SWISSTECH e най-значимото събитие в Швейцария в областта на поддоставките – от суровини и детайли от метал и пластмаси до комплексни съоръжения. Паралелно ще се състои панаирът за машиностроене PRODEX 2016. Двете събития се провеждат на две години и събират около 53 000 бизнес посетители, над 20% от които идват от чужбина. Участието дава много добра възможност за създаване на директни контакти с производители и дистрибутори, обмен на добри практики и запознаване с най-новите тенденции.

Българското участие е по проект №BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА