Last news in Fakti

29 Декември, 2016 05:01 11 014 31

Шеф води 800 служители на Карибите

  • карибите-
  • шеф-
  • служители

Те ще се насладят на 5-дневна екскурзия

Шефът на компания за обзавеждане обеща да заведе своите 800 служители на Карибите като награда за добрата им работа през 2016 г., съобщи Evening Standard.

Всички служители ще получат 5-дневна ваканция в началото на 2017 г. Гари Бърч, който оглавява компанията в Айова, заяви, че вече е запазил 4 чартърни полета за служителите . За персонала е запазен и петзвезден хотел.

Имало е планове екскурзията да се състои още през тази година,.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ядесереитн

    15 43 Отговор
    Тоя мистър не е много у ред. Боде парата по джоба, ясно.
    То бива салтанат, бива, ама чак такъв харч за измикярете бива ли?
    И аз на мойте мишоци им давам по някое кило фасул и олио за Коледа, ама гледам да не ги разглезвам, че ще ми се качат на главата.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Евлоги Ебеги

    15 4 Отговор
    Евала
  • 3 До Ядесереитн

    31 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ядесереитн":

    Ядесереитн, не всички са селски първенци като теб! Чудя се как имаш интернет там в колибата насред полето...

    Коментиран от #14

  • 4 Евлоги Ебеги

    24 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ядесереитн":

    Ти си бедна душичка.Ти не си фактор за работодател!
  • 5 Димитър Тафков ТАФ

    3 18 Отговор
    ТОЯ Е ЛУД
  • 6 Грую

    19 5 Отговор
    Сексът между служителите сплотява колектива и повишава производителността на труда.
  • 7 БАТЕ ЖОРО

    3 14 Отговор
    направо да им прехвърли компанията
  • 8 Гост

    15 3 Отговор
    Абе вие ако му бяхте служители нямаше ли да се радвате . Кой от вас е ходиш на Карибите и то в луксозен хотел ... кой знае и през годината имат екстри ... :) големи сте завистници !!!
  • 9 ПВЦ дограма

    27 1 Отговор
    И нашия шеф ши на води на круиз!Ама кат купи винетка и зимни гуми за буса!
  • 10 Гого

    23 1 Отговор
    Във България те награждават с допълнителен труд без заплащана ама разликата че там са работодатели а при нас робовладетели!
  • 11 onq s konq

    7 19 Отговор
    Аз имам трима работници и им дадах по 20 лева ама ше си ги отработат щото ше работат на 31-ви до 22.00 часа.Спорет мене персонала не требва много много да се глези щото започват да мислат за глупости.10-20 лева са напълно достатъчни.

    Коментиран от #15, #17, #19

  • 12 Бай село

    4 3 Отговор
    Аз все си мислех или така са ми втълпявали ,че американците са много напред и никой не може да ги стигне, а то какво се случва? Шефът им щял да ги води на 5 дневна ваканция, мале -мале , каква обида! Аве да сте чули ние , като работодатели да си водим управляващите някъде на почивка? Не разбира се те си знаят сами да ходят, и не само до Карибите, ходят до Хаваите, Канарите, Дубай и къде ли не и то не за 5 дни ! Между другото те и сега са някъде по тия дестинации няма да мръзнат тука я , пък и трябва да си починат качествено защото , като се върнат работа ги чака, закони ще коват , избори ще правят не е лесна работа! Нали затова ги избираме трябва да си ги кътаме , че други откъде, те са нашата гордост.Нека новата година ни донесе здраве , сили и най вече търпение!!
  • 13 Bobi

    19 1 Отговор
    Ето за такъв човек бих работил с кеф, пък дори и да не получа като награда екскурзия. Очевидно е просто, че човека си мисли за хора, а не ги приема просто като роби, бачкащи за малко пари. Налице е човечност и взаимност, което безспорно е генератор за постигане на повече от добри резултати. Нещо, което в наша малка страна е трудно разбираемо и приемано за не нормално.

    Да са живи и здрави хората, и шефа, да работят съвестно и печелят заслужено. :) Весели празници!
  • 14 Ядесереитн

    3 12 Отговор

    До коментар #3 от "До Ядесереитн":

    Яла да видиш колибата и да завидиш. И другата в св. Влас. И третата в Косово. Само се представи, да не те намлати без да иска охраната.
    А дал бог интернет и на село.

    Коментиран от #22

  • 15 Ядесереитн

    2 11 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Тъй, тъй - напълно подкрепям - не бива да се глезят работниците излишно.
  • 16 Гост

    11 1 Отговор
    Има и в България шефове които се грижат за работниците си. Шефа на нашата фирма миналата година ни зарадва с 1000 лв за Коледа,. а тази с 3000 лв. На жена ми и увисна ченето като видя сумата. Заплатата ми е 643 лв и редовно на 15 число се превежда. Всяка година преди Коледа ни прави банкет с хотел и пътни за негова сметка. Нашия шеф отдавна е разбрал, че най- добрата мотивация за работа е хубавото заплащане, защото трудно вече се намира т свестни и квалифицирани хора.

    Коментиран от #18

  • 17 оня с магарето

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    То защото всички началници тук са магарета и кобили сме на това дередже
  • 18 шефа

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Дал ти е 3000 при мижава заплата от 600 ??? А стига бе!!!Да не ти е платил авансово до юни догодина ???
  • 19 Факта

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Така мислят като теб повечето бай ганьовци тук, които предлагат работа. Но има един аспек,т който ти с еснафското си мозъче не отчиташ. Нарича се - Възобновяемост на трудовият ресурс. Тоест? Способността нта трудовият човек или животно или дори робот да се възстанови, да си задоволи необходимостите за съществуване, данъци такси, да спести малка сума за неясното утре, когато може да няма работа и пари и да бъде стимулиран да работи по-добре! Ето това вие Ганьовците не отчитате... Разбира се, няма как да му дадеш 100 лева, ако ти изкарва 50. Но най-добрият начин да се отчита заплащането на един производственн работник е една трета от стойността на нетната печалба - една трета остава за работодателят, една трета за всички разходи по производство такси данъци вноски към рекета на государството и паразитите му по инстанциите и една трета за този, който ти прави благата...! Има друг също начин - някаква твърда бюджетна заплата с осигуровки и процент от нетната печалба - тогава тойщ е е сигурен за доход и ще се стреми да го увеличи като търси повече печалба... От което печелиш и ти. но вие парапитеците стиснати тук не разбирате тия неща, само искате работника да ви работи всичко даже и пазач и косачка за трева, а да му плащате като за умряло... Ето затова няма тук бъдеще. Аз работяв момента в турска фирма - работодателят не дава супервисоки заплати, но ги плаща внаги стриктно, на денят или ако е почивен ден на следващият, освен това дава и едно хранене на персо
  • 20 555

    8 2 Отговор
    Българинът трябва да се държи беден и гладен та като дойдат избори и 20лв да му се виждат много....беден народ лесно се управлява....
  • 21 БАТЕ ЖОРО

    0 4 Отговор
    четете добре: шефът ОБЕЩАЛ...МОЖЕЛО и да е тази година.
  • 22 Прищенеца

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "Ядесереитн":

    Хах, Косово, къде се сети бе...тва е едномилионна държава, а ти щот си толкова хитър, там си се наврял.
    Поне в Прищина ли ти е колибата или в някое косовско село, още по-затънтено и от нашите тук в България...

    Коментиран от #26, #27

  • 23 Тошибиян

    5 3 Отговор
    Тука цирикате че шефа ви тъпче и няма добро отношение към вас а кат видите нещо различно по света веднага започвате да пишете че тоя бил луд и още прочетете коментарийте си .....що за човеци българи сте що за злобна раса?малко ви е тиквата да ви гърчи сами си го търсите
  • 24 Георги Колев

    3 0 Отговор
    Браво!Опростете му час от данъците.Или някакви други облекчения.
  • 25 Пеи

    3 5 Отговор
    На първо четене добре но ..

    Защо вместо целата фирма да ходи някъде,не даде бонуси.Всеки хотел за 800 човека ще направи супер отстъпка.Така шефа на тая фирма е напреде с материала.Вместо да даде 800 бонуса за по 5 дена той дава 800 нощувки с по 30 процента надолу.А повечето роби си мислят че е голяма придобивка.
  • 26 Ядесереитн

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "Прищенеца":

    Чувал ли момко си за село Косово?!?! Там си почивам от разни градски серсеми.
  • 27 Ядесереитн

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "Прищенеца":

    Реших тая сабалян да се избазикам с едно от шофьорчетата. Обадих се да му направят "подаръчен комплект" - 1б. уиски, 1б. зехтин, 2 луканки големи, по-читави бонбони и един плик с 50 лв. скрит във фасуля. Отделно каквот на всички - по 2 кила: брашно, фасул и олио.
    Да видим какво ще стане, ха ха ха!!! Ей, дрът съм, ама още има гявол в мене!
  • 28 кококо

    2 1 Отговор
    Ядесереитн----спри да коментираш че дразниш с твоито мислене . Дал бог твоите деца да попаднат на такъв шев. Защото всичко се случва НАЛИ.....
  • 29 кококо

    1 0 Отговор
    такъв шев като теб имам в предвид

    Коментиран от #31

  • 30 44магнум

    4 1 Отговор
    Абе не вярвайте на всичко,което ви се пуска в пресата!А и като кажат Карибите да си не мислите,че кой знае какъв праз е !Идете там да се нагледате на тлъсти гладни американски задници и ще останете разочаровани.Един наш бизнесмен Краси (не помня фамилното му име)беше гост на Диков едно време,и когато Диков го пита за ваканцията му на Карибите.Каза,че никога повече няма да иде там!Нагледах се на дебели американци ,които пълнеха чинийте като гладни сомалийчета!Това му беше коментара!И е точно така вярвайте ми!Само рекламата е голяма,да не говорим с колко рестрикции и правила ще се сблъскате,а може и с глоби!
  • 31 Ядесереитн

    1 2 Отговор

    До коментар #29 от "кококо":

    Дразнете се колкото щете - казвам истини, не лъжа. Па за дяцата не бери грижа - големи са и сами се оправят. Сина стана голям човек в София - гледай да не попаднеш при него, че ази ще ти се видя слаба ракия.