Last news in Fakti

1 Март, 2017 09:37 828 1

Как да изберете най-доброто пътуване

  • airbus-
  • пътуване-
  • самолет-
  • а380
Как да изберете най-доброто пътуване - 1

Всяка година над 3.5 милиарда пътници летят със самолет и докато внимателно планират пътуването си досега нямаха възможност да си избират самолет или кабина. Авиационният производител Airbus е на път да промени това, като предложи на публиката редица възможности, за да бъде поставен на първо място изборът на пътниците. Компанията ще представи това по време на изложението ITB Berlin Travel Show, най-големият туристически панаир в света, който ще се проведе между 8-12 март.

Клиентите днес имат повече очаквания за това как могат да създадат своето собствено преживяване. На 9 март в Берлин в рамките на ITB, Airbus ще демонстрира iflyA380.com, първият в света асистент за резервиране на полет, който предлага A380 като критерий за пътниците при избора им на пътуване. Новият уебсайт iflyA380.com дава възможност на потребителите да браузват и избират всички полети, маршрути и авиокомпании, които предлагат A380 услуги. Когато мечтаният A380 полет бъде избран, клиентите стигат лесно и без допълнителни разходи до страницата за резервация на избраната авиокомпания.

Независими проучвания показват, че 98% от пътниците на A380 биха препоръчали на своите приятели и близки полет с най-просторния в света самолет и 60% биха положили допълнително усилие, за да летят с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нане

    0 1 Отговор
    Страхотен самолет! Летял съм с него от Лондон до Сингапур и мога само да го похваля, пожелавам го на всеки