18 Март, 2017 00:45 996 0

България ще участва на форум в Дубай

  • дубай-
  • летище-
  • форум

България ще се представи за първи път на най-голямата инвестиционна среща AIM 2017 в Дубай, Обединени арабски емирства (ОАЕ) в периода 2-4 април 2017 г.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) сформира участието на бизнес делегация от представители на заинтересовани български предприятия с конкретни инвестиционни проекти в областта на енергетиката, ИКТ сектора, селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, недвижимите имоти и строителството, както и стартиращи компании. Те ще имат възможност да намерят свои партньори и потенциални инвеститори.

Темата на инвестиционния форум е „Международно инвестиране – път към конкурентоспособност и развитие“, който се провежда под патронажа на Шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, вицепрезидент, министър-председател на ОАЕ и емир на Дубай.

Всички разходи за участието и пътуването са за сметка на компаниите. Крайният срок за подаване на заявления е 21 март 2017 г.

Провеждащият се за седма година форум AIM 2017 е утвърдена глобална платформа, осигуряваща стабилни бизнес връзки на представители от малкия и среден бизнес. Делегатите на страните участнички в събитието ще имат възможност да представят информация за свои инвестиционни проекти, както и за икономическите условия в техните страни, да участват в организираните кръгли маси с потенциални инвеститори и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА