Last news in Fakti

5 Септември, 2017 13:51 4 331 0

„Терем – Ивайло“ е с нов шеф

  • военен завод-
  • „ивайло“-
  • николай колев-
  • терем
„Терем – Ивайло“ е с нов шеф - 1
Снимка: Терем

Досегашният заместник - директор на военния завод „Ивайло“ Николай Колев вече официално е шеф на компанията, част от военно-промишления комплекс.

Това съобщава в. „Борба“.

Той поема поста от Маргарита Христова, след като бордът на холдинга е предпочел неговите виждания за развитие на компанията. Колев е бивш шеф на военното поделение в „Дълга лъка“ и един от отговорниците местният военен музей да се утвърди с уникални образци стрелково оръжие.

Напуска армията преди няколко години, започвайки работа именно в „Ивайло“. Кадър е на маркетинговия отдел, преди да стане заместник-директор на фирмата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА