Last news in Fakti

14 Ноември, 2013 20:37 1 351 0

Изпълнителният директор на ТЕРЕМ е бил освободен.

  • терем-
  • ангел найденов-
  • станчо петков

Загубите на дружеството надхвърляли 7 милиона лева

Изпълнителният директор на ТЕРЕМ е бил освободен. - 1
Ангел Найденов. Снимка: БГНЕС
Изпълнителният директор на ТЕРЕМ Станчо Петков е бил освободен. 
 
Това съобщи министърът на отбраната Ангел Найденов пред журналисти в парламента, след закрито заседание на Комисията по отбрана на което е отговарял на депутатски въпроси. 
 
 „Въпросите бяха свързани с това какво е наложило тази смяна и какво е финансовото и икономическо състояние на ТЕРЕМ. Подчертах, че то меко казано не е добро. Увеличава се загубата в сравнение с минали години", посочи Найденов. 
 
Само за деветмесечието на тази година загубата на ТЕРЕМ и на дъщерните дружества надхвърля 7 млн. лв. Налице е продължаваща декапитализация на дружеството. В основата стои анализ и предложение на Съвета на директорите за освобождаване на изпълнителния директор, каза министър Найденов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА