Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 11:12 2 123 4

Вдигат заплатите в БДЖ

  • бдж-
  • заплати-
  • увеличение

Бонусната система в „БДЖ-Товарни превози” ЕООД се запазва

Съветът на директорите на „Холдинг БДЖ” ЕАД прие решение за увеличение с 12,5 % на трудовите възнаграждения на локомотивния персонал в „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД.

По този начин заплатите на всички служители в „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД и „БДЖ-Товарни превози” ЕООД ще бъдат повишени считано от 1 януари 2018 г. Увеличението се определя в зависимост от заеманата длъжност и варира от 11 % до 12,5 %.

Въведената бонусна система за локомотивния персонал в „БДЖ-Товарни превози” ЕООД се запазва, чрез което се поощравя коректното изпълнение на служебните им задължения.

Увеличението на трудовите възнаграждения на персонала е резултат на проведените реформи и подобреното финансово състояние в „Холдинг БДЖ” ЕАД и двете дъщерни дружества.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 0 Отговор
    Ако нямаше репортаж за тях вероятно нямаше да има и увеличение.
  • 2 Гост

    6 0 Отговор
    ТакА е и мвр вдигат заплати за да мъкнат хората а проблемите остават. Полицаи и машинисти малко а администрация и помощни строктури колкото искаш.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Нали ги показаха футболягите как работят: експерти по сигурността, а колегите им не ги виждали от месеци, ако ги видят то е да се разпишат някъде и си цъкат по телефоните. Всеки който прави така не заслужава каквато и да е заплата, дори и 1лев. А те точат по 1000лв всеки месец. Всички шефове на БДЖ трябва да се махнат, понеже те обясняват че всичко било нормално, а в същото време принуждават колегите да си мълчат за техните назначения на познати и приятели.
  • 4 Христоф

    0 2 Отговор
    И аз така обичам: когато някой се издъни да му увеличат заплатата