Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 17:57 2 211 6

Всичко за хранително-вкусовия и ритейл секторите: от 6 до 9 ноември в ИЕЦ

  • иец-
  • изложение-
  • софия

Над 5 тона шоколад вече са в залите на международнияизложбен център

Всичко за хранително-вкусовия и ритейл секторите: от 6 до 9 ноември в ИЕЦ - 1

От днес до събота, 9 ноември Интер Експо Център отваря вратите си за международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW. В продължение на четири дни мегафорумът ще осигурява платформа за представяне на иновации, създаване на бизнес контакти и изграждане на бъдещите тенденции в хранително-вкусовия и ритейл секторите.

С все по-нарастващо международно значение, през тази година изложенията привличат внимание на публика от няколко континента - Скандинавския регион, Сърбия, Хърватска, Албания, Румъния и Северна Македония, Китай, Йордания, Египет, Казахстан.

На щандовете си над 550 участници от три континента представят повече от 1200 бранда. С колективно участие се включват Посолството на САЩ, Италия, Русия, Сърбия и Ливан. Сред индивидуалните участници откриваме фирми от Австрия, Турция, Гърция, Холандия, Финландия, Полша, Румъния, Армения, Унгария.

Близо 50 изби...

Посетителите ще се наслаждават на вина, които близо 50 изби от България, Италия, Северна Македония, Великобритания, Германия и Армения ще представят в Салон на виното. Форумът провокира посетителите с целодневна програма в дегустационна зона в зала 6, в която се провеждат майсторски класове и дегустации.

Над 5 тона шоколад

Над 5 тона шоколад очакват ценителите на добрия вкус, които да му се насладят по време на „Сетива без граници“. Candy bar с над 5000 бонбона с многообразие от вкусове, както и шоколадов фонтан за шоколадови тапас са сред изненадите, подготвeни от организаторите.

Бижута от шоколад ще сътворят блогъри, влогъри и журналисти – под ръководството на шеф Павел Павлов. Майсторският му клас ще се проведе на 7 ноември, съвместно организиран от Интер Експо Център и Pastry Academy. За четвърта поредна година ще се проведе Български бариста шампионат, а за втора - Лате арт шампионат. Погледите ще привлече Международният пица шампионат; за първи път в България ще се проведе квалификация за Световното първенство по пица в Парма през 2020.

Най-качествените и оригинални продукти ще бъдат отличени от конкурса „Златен медал с диплом“; ще се проведе и Националният конкурс за най-добра опаковка „Приз Пак“.

Към професионалистите е насочен специализираният семинар „Интериорен дизайн и потребителско поведение в магазина. Събитието се фокусира върху интериорния и продуктовия дизайн, връзката между дизайна на магазина, продуктовата опаковка, мърчандайзинга, ритейл маркетинга и потребителското поведение.

От 6 до 8 ноември вратите на Интер Експо Център ще бъдат отворени за посетители между 09.30 до 18.30 часа, а в събота, 9 ноември – от 09.30 до 16.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 1 Отговор
    Да живее ГМОто и Етата!!!
  • 2 Ученик

    2 1 Отговор
    Да живеят също блогарите и влогарите.
  • 3 гост

    3 1 Отговор
    антонийо, я да обЯсниш ко е туй ''ритейл'' аджеба?
  • 4 Петя Зарева

    2 1 Отговор
    Как може да го правите през седмицата до 18.30ч.Нормалните хора работим до 18 ч да го посетим.
  • 5 До Петя Зарева

    3 0 Отговор
    Това е бизнес изложение, а не да ходите да плющите на аванта ;) Вашият шеф би следвало да знае за изложението и ако ви влиза в работата да го посетите, работното време в делничен ден не би следвало да е проблем.
  • 6 Малката

    1 0 Отговор
    Ала ненаяла. Кой знае каква е. Визирам Петя Зарева