31 Декември, 2019 22:03 4 757 5

Подаряват 50 000 билета за самолет на чужденци

  • japan airlines-
  • самолет-
  • билети-
  • токио-
  • олимпиада

Кампания в Япония заради Олимпиадата

Japan Airlines подарява на чужденци 50 хил. двупосочни билети до различни части на Япония за следващото лято, пише CNN, цитирани от economic.bg.

Кампанията за безплатните билети цели да насърчи туристите да разгледат по-малко посещаваните части на Япония и така да понижи потока от чужденци към Токио от 1 юли до 30 септември 2020 г., тъй като тогава японската столица ще е домакин на Летните олимпийски игри.

Къде е уловката? За да спечелят от безплатните билети, кандидатстващите трябва да са граждани на друга страна и чрез картата Mileage Bank на Japan Airlines да имат статут на често пътуващи. Освен това няколко дни след кандидатстването няма да е ясно за къде ще е пътуването с безплатния билет.

Японската авиокомпания ще препоръчва по 4 местни дестинации, между които да се избере, а излитанията ще се извършват от летища Haneda в Токио, както и Itami и Kansai в Осака. Семейства и приятели, пътуващи заедно, могат да кандидатстват като група (от максимум 4 човека) и да летят с един билет. Участващите в томболата ще разбират получават ли безплатен билет в рамките на 3 дни след кандидатстването.

Повече подробности за томболата на Japan Airlines ще бъдат представени в началото на януари, а възможността за участие ще е отворена от края на февруари. Кандидатурите ще се разглеждат на принципа „Първи по време, първи по право“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герб

    4 22 Отговор
    Бог да пази Бойко и Герб

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Да еаааа!

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "Герб":

    Появи се първият малоумен пияндурник
  • 3 БГ подарък ПрИмоция !

    28 3 Отговор
    А у нас всички българи дават 55 милиона за самолет на Вожда да лети, където си иска! Условието е само да е прост! Ай чиститу на печалившия!
  • 4 гнусна герберастия

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Герб":

    Казах ти ве п*дал герберастки, кой бог да ги пази този на престъпниците ли ? И пиенето спри, че вече не знаеш на кой свЕт си, идиот !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.