21 Януари, 2020 23:31 1 933 2

Подаваме данъчни декларации в 311 пощи

  • нап-
  • данъчни декларации-
  • поща

Предаваме формулярите безплатно

Подаваме данъчни декларации в 311 пощи - 1
Снимка: БГНЕС

Годишните данъчни декларации за доходите на гражданите от 2019 г. може да бъдат подадени в 311 пощи в страната. От тях 24 са в София, а пълният списък и адресите им може да бъде видян на сайта на НАП.

В тези пощи декларациите директно може да бъдат подадени и да се получи входящ номер. Но най-големият плюс е, че в тези пощи хората няма да плащат такса за изпращане на препоръчано писмо с обратна разписка, а просто трябва да представят декларацията си, което е безплатно.

От тази година подаването на годишните данъчни декларации за доходите по интернет е още по-лесно.

От началото на март при онлайн подаване на формулярите в тях автоматично ще бъдат попълнени данните за получени доходи от заплати, хонорари и граждански договори. Хората ще трябва да прегледат данните, да попълнят доходите си, за които в НАП няма информация, както и да отбележат ползват ли някакви облекчения.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба

    0 0 Отговор
    Дано няма големи опашки
  • 2 Кока

    3 0 Отговор
    Струва 1.50 а не безплатно