21 Януари, 2020 16:06 5 669 8

Ново лице в управленския екип на Fibank

  • fibank-
  • никола бакалов-
  • управителен съвет
Ново лице в управленския екип на Fibank - 1

Никола Бакалов се присъединява към управленския екип на Fibank като член на Управителния съвет и изпълнителен директор. Той ще отговаря за следните дирекции: „Банкиране на дребно“, „Главна каса“, „Дигитално банкиране“, „Злато и нумизматика“, „Картови разплащания“, „Клонова мрежа“, „Организация и контрол на клиентското обслужване“ и „Частно банкиране“.

Бакалов е завършил УНСС през 1997 г. и има магистърска степен по „Международни икономически отношения“. Към екипа на Първа инвестиционна банка се присъединява през 2000 г. През периода 2005 г. – 2011 г. е директор „Картови разплащания“. По това време е избран и за член на Изпълнителните комитети на Mastercard България и VISA България.

През 2011 г. е поканен да се присъедини към управлението на „Алианц Банк България“, където е избран за член на Управителния съвет и заема последователно длъжностите – Изпълнителен директор и Главен изпълнителен директор. През 2013 г. г-н Бакалов поема управлението на „FiHealth Застраховане“ АД – един от водещите здравни застрахователи в България.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чепатия чеп

    11 7 Отговор
    Ега фалирате
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Neveroqtno

    2 3 Отговор
    Каквото и да смените, който й да смените ПИБ работи на загуба!!!Явно сами си пускат реклами ,че им се покачват акциите, че имат ново ръководство.Истимата е,че я закусват.
    Хора бъдете Внимателни към ПИБ и инвестициите си там, за да няма скоро време опашки пак пред банката.

    Коментиран от #6

  • 5 Cush

    0 2 Отговор
    тази банка ще фалира
  • 6 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Neveroqtno":

    Ти явно си тотален аутсайдер в реалния живот и най-голямата ти радост е да хейтиш по български компании, нали? За твоя информация - само чистата печалба на ПИБ за 2019 г. е 130 млн. лв., а активите на банката вече са над 10 млрд. лв.!

    Коментиран от #8

  • 7 ivaylo minev

    0 0 Отговор
    Изкарайте пари от интернет – бързо и лесно.
    Ако имате нужда от финанси, за да не сте фалит в края на месеца, не се залъгвайте с бързи кредити. Вече можете бързо да спечелите пари без да полагате усилия и време.
    Първите 12 $ идват само с регистрацията Ви!
    1. Регистрирате се: Регистрацията отнема по-малко от 2 минути и не изисква множество пароли. Паролата е само една, ползвате един мейл и потребителско име за вход.
    2. Log in – Логвате се: След потвърждаване на регистрацията (с получаване на мейл) със създадения от вас профил достъпвате една система, която включва 6 сайта, чиито реклами ще ви се показват.
    3. Сваляне на Windows лента: Свалянето става без никакви проблеми. Отново за минути. Със специална Windows лента, която се появява на вашия екран на компютъра ви се визуализират рекламите на тези 6 сайта. Лентата не е прекалено голяма, самата програма не заема почти никакви ресурси, и можете да поставите лентата навсякъде на вашия екран - отгоре, отдолу:
    4. Как работи?: Програмата ви показва реклами: Не е необходимо да кликвате на тях!
    С показването им ви се начисляват точки, които автоматично се трансформират в пари.
    5. Как си взимате парите? След като натрупаните точки се калкулират в пари – Минимума за първо плащане е 50$ от точки, от акаунта си на сайта заявявате „Поискване на плащане“. Парите идват под формата на чек, в рамките на 1 месец, а чека може да осребите от всяка една банка в България.
    Регистрийте се, вижте мнения на клиенти, последн
  • 8 кожен бор

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Ваньо, май само ти още вярваш на ПИБ? Споко, разбирам те, служителче си с нелоша заплатка, ама живота си тече и трябва да си реалист, инък полудяваш!!