Last news in Fakti

2 Октомври, 2012 17:24 921 2

Референдумът за АЕЦ "Белене" ще бъде проведен до 3 месеца

  • референдум-
  • аец белене-
  • делян добрев
Референдумът за АЕЦ "Белене" ще бъде проведен до 3 месеца - 1
Снимка:БГНЕС

Референдумът по проекта АЕЦ "Белене' ще бъде проведен до три месеца, обяви в Сандански министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, съобщи БНР. Според него обаче конкретният въпрос, на който българският народ ще даде отговор, трябва да бъде формулиран от Народното събрание:

Конкретният въпрос трябва да бъде обсъден чрез дебати в Народното събрание и народните представители да го формулират по най-правилния начин, да е допустим по българското законодателство и да дава ясен отговор на всички въпроси, които ние имаме. Точно това е въпросът, който ще бъде решен от Народното събрание. Това е в компетенциите на депутатите, но каквото и да се пита, отговорът на този въпрос трябва да е достатъчно ясен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 1 Отговор
    Другия "референдум" е по интересен "ЗА" и "НЕЗА" "ГРОБ"................ааааааааааааааа "ГЕРП" исках да (на)кажа...
  • 2 евала

    0 1 Отговор
    С или без референдум Бобо ще е мултимилиардер !