Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 08:37 4 796 6

Лечението не трябва да се отлага

  • иец-
  • изложение-
  • булмедика/булдентал

Специализирано събитие поставя акцент върху здравето в условията на COVID-19

Лечението не трябва да се отлага - 1

Как да се погрижим най-добре за здравето си в условия на COVID-19? Каква е динамиката на заболяванията? На тези и още много въпроси, ще отговорят водещи медици по време на събитието „Не отлагай лечението си“.

Организирано от най-голямата здравна платформа в България CredoWeb, в партньорство с Български лекарски съюз, то е част от съпътстващата програма на изложение БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020, което стартира в Интер Експо Център на 7 октомври и ще продължи до петък, 9-и. За провеждането на бизнес форума, организаторите са взели предвид всички изисквания на държавните здравни власти.

Професионалистите съветват

От 14.00 до 16.00 часа в специално обособената Семинарна зала, ще се съберат специалисти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Сред тях са проф. Иво Петров, акад. Ивона Даскалова, проф. Борислав Владимиров, проф. Таня Тимева, д-р Александър Симидчиев, д-р Елмира Павлова и д-р Живко Сиромахов, д-р Тихомир Мустаков. Зъболекарите ще бъдат представени от д-р Бисер Ботев, председател на Столичната районна колегия на Българския зъболекарски съюз. Те ще разкажат как страхът, стресът и усложнената комуникация с лечебните заведения са повлияли на сърдечно-съдовите заболявания, защо диабетиците са по-застрашени и какви мерки да вземат, как се е променила урологичната патология, кожните заболявания в последните месеци.

На базата на вече установената практика, посетителите ще разберат как коронавирусът променя функцията на белите дробове.

Бъдещите майки

Събитието отделя специално внимание на бъдещите майки – жени, които планират бременност и жени, обмислящи асистирана репродукция и бременни. Присъстващите ще чуят как най-успешно да стигнат до щастливия момент на майчинството, без коронавирусът да ги смути или застраши.

Желаещите да посетят събитието „Не отлагай лечението си“, трябвя да се регистрират в платформата на CredoWeb.

Събитията продължават

През всички дни на провеждането си, изложение БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ни дава възможност да се докоснем до иновациите медицината, денталната медицина и сектора на дерматологията. Много от тях можем да видим на живо – благодарение на демонстрациите на участниците. Така например сред фирмените събития в четвъртък, 8 октомври, Медикофарм Хелт енд Бюти ни представя Lips Menu, а в петък, 9 октомври, д-р Анатоли Атанасов ще сподели знанията си в сферата на триизмерната обтурация на коренови канали.

С пълната съпътстваща програма на БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ/ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА можете да се запознаете на bulmedica.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кандидат

    6 1 Отговор
    Кастинга за ковидостатисти.
  • 2 един от многото

    10 0 Отговор
    Как да се грижиш за здравето си , след като от здравна каса и болници прехвърлят работа на джипитата. Те от своя страна от страх се крият като партизани и или не приемат , или никакви ги няма с най различни оправдания , или в краен случай приема им е през прозореца ако кабинета им е на първия етаж.
  • 3 aз бре

    3 0 Отговор
    И в Германия се изпокриха джипитата,ако имаш дори един симптом,без негативен тест за корона категорично не приемат...сестрата те разпитва какво ти има,носи ти болничния,направление за корона тест и рецепта за лекарства без преглед.След представяне на негативен тест,се срещаш с доктора.
  • 4 Един

    2 1 Отговор
    След като официално няма нито лечение нито ваксина срещу коронавируса искам да попитам: С КАКВО И КАК ЛЕКАРИТЕ ЛЕКУВАТ ПАЦИЕНТИТЕ ?!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Песента

    1 0 Отговор
    Защо трябва да има вирус ?
    Защо живота ни не е песен?
    Знайни и незнайни пророци от различни държави са предсказали, че ше има рай в живота на този живот !
    Истинската истина е че живота ни за да стане ПЕСЕНТА НА РЕАЛНОСТА, значи България, даже и други трябва да станат ЖИВКОви !
    Преди доста години, хора са предсказали, че България ще "занимава света" с духовенството , след като се освободи чрез висше !