Last news in Fakti

30 Ноември, 2012 12:30 3 134 4

Най-добрите в застраховането

  • застраховане-
  • конкурс-
  • победител

За втора поредна година Българска Асоциация на Застрахователните брокери раздаде своите годишни награди „Застраховател на годината”. Победителите в конкурса, организиран в пет категории, бяха определени от потребителите на застрахователни услуги, които имаха възможност да дадат своя вот чрез интернет гласуване в специално разработения за целта сайт bgzastrahovatel.org. Сред основните медийни партньори на събитието бяха mobile.bg и факти.бг.

Ето и победителите в петте категории:

Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане – „Лев Инс”Наградата получи Стефан Софиянски – изпълнителен директор на дружеството. Наградата беше връчена от Николай Здравков, Председател на БАЗБ.

Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане – „Булстрад Виена Иншурънс Груп”Наградата получи Румен Янчев – председател на УС и изпълнителен директор на дружеството. Тя беше връчена от Данчо Данчев - председател на АБЗ.

Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането – „ДЗИ Животозастраховане” АДНаградата получи Недялко Чандъров – председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ. Плакета и грамотата връчи Ивета Кунова - заместник председател на БАЗБ.

Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения при имуществени вреди – „Армеец”Наградата беше връчена от Борислав Богоев - заместник председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор” на изпълнителния директор на „Армеец” – Цветанка Крумова.

Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за Неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност - Застрахователно дружество „Виктория”Наградата получи Жанета Джамбазка –  изпълнителен директор на ЗД „Виктория”. Плакетът и грамотата връчи Владимир Тодоров, председател на Българска Асоциация на Пострадали при Катастрофи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    0 0 Отговор
    Ха ха ха.Раздават си грамоти а има хора ,вече по три години не могат да си приберат обещетенията от катастрофи.Ей велика държава сме.
  • 2 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор
    НАЙ–ДОБРИТЕ В ЗАСТРАХОВАНЕТО СА МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ! ТУК ИМА САМО ТРЕТОРАЗРЯДНИ ИЗМАМНИЦИ И МУТРЕНСКИ ФИРМИ КОИТО ТИ СВИВАТ ПАРИЧКИТЕ А ПЪК АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ ЗАКЪСАШ ... ЖАЛНА ТИ МАЙКА ! ЕДИН ПРИМЕР :– МОЖЕ ЛИ ДА СИ ЗАСТРАХОВАШ КЪЩАТА СРЕЩУ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ И ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ ДА ТИ ОБЯВИ (забележете!!!) ЧЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО НЕ БИЛО ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ (!!!) И НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЛАТИ ЗАСТРАХОВКАТА !? В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДОРИ КМЕТА НА НАСЕЛЕНОТО МЯСТО Е ОБЯВИЛ ЧЕ ИМА ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ И МОБИЛНИ ЕКИПИ ЩЕ ПОМАГАТ НА НАСЕЛЕНИЕТО !? ТОВА СА НАШИТЕ ,,НАЙ-ДОБРИ'' СМЕШНИЦИ В ЗАСТРАХОВАНЕТО .
  • 3 georgi

    0 0 Отговор
    Ганьо балкански - коментарите са такива. Обезщетение се получава тогава когато имаш застраховка и в нея са посочени рисковете на покритие - четете и не се излагайте. Риска земетресение е отделен риск от природните бедствия - чети Ганьо и не се излагай......
  • 4 ГОСТ

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с коментара на Георги - към ТРОШАЧА - прочети си условията в застраховката, ако не се лъжа всички застрахователи си имат отделна позиция за "природни бедствия" като риск и "земетресение" допълнително, никой не ти казва, че земетресението не е прир.бедствие...ама като не се чете и си давате парите ей така после другите са ви виновни.