Last news in Fakti

21 Април, 2013 15:01 1 025 0

Компаниите на ЧЕЗ успешно преминаха контролен одит

  • чез-
  • одит

Компаниите от групата на ЧЕЗ в България получиха официално потвърждение за съответствие на дейността на дружествата с изискванията на стандарта ISO 9001:2008, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Те успешно преминаха контролен одит в края на март тази година.

Одиторските екипи от сертифициращата компания T Cert провериха документацията на дружествата на ЧЕЗ и практическото прилагане на системата за управление на качеството, като проследиха работните процеси в различните звена на компаниите. При проверката не бяха открити никакви несъответствия с изискванията на стандарта ISO 9001:2008 в нито една от трите компании – „ЧЕЗ България”, „ЧЕЗ Електро България” и „ЧЕЗ Разпределение България”.

„Положителните резултати от извършения одит са поредното доказателство, че ЧЕЗ е модерна и иновативна компания. Прилагането на изискванията на международния стандарт гарантира по-висока ефективност на бизнес процесите и по-добро обслужване на нашите клиенти”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

"ЧЕЗ България", "ЧЕЗ Електро България" и "ЧЕЗ Разпределение България" получиха през март 2012 г. сертификати, че са внедрили и прилагат системата за управление на качеството в съответствие с международния стандарт EN ISO 9001:2008.

Той гарантира, че всички структури и служители на сертифицираните компании прилагат единни и стриктни механизми за управление на качеството, за контрол и измерване на ефективността на бизнес процесите, адекватно поддържат и обезпечават инфраструктурата и работят за повишаване на удовлетвореността на клиентите и партньорите на дружеството.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА