Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 18:07 1 869 3

Обявиха конкурс за ново ръководство на НКЖИ

  • нкжи-
  • бдж

Изборът ще се проведе в условия на прозрачност и откритост

Обявиха конкурс за ново ръководство на НКЖИ - 1
Снимка: БГНЕС

Министерството на транспорта и съобщенията обяви конкурси за членове на органите за управление и контрол в Национална компания „Железопътна инфраструктура“ и „Холдинг БДЖ“ ЕАД.

Обявени са конкурси за избор на:

  • • генерален директор на НК „Железопътна инфраструктура“;
  • • двама членове на Управителния съвет на компанията;
  • • член на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД.

Моята цел е предприятията в системата на МТС да имат жизнен и ефикасен мениджмънт, който бързо да постигне целите на реформата в железопътния сектор. Позициите, които предлагаме са идеална възможност за мениджъри с визия и мащабно мислене да реализират кариерно себе си и същевременно да са удовлетворени от това, че работят за обществото, заяви министър Николай Събев.

Конкурсите ще се проведат в условия на прозрачност и откритост.

Участниците в конкурса за управленски позиции в НКЖИ ще разработват визия за ускоряване изпълнението на железопътните проекти в България и възможностите за подобряване на организационната структура на компанията и оптимизация на управленските процеси.

Кандидатите за БДЖ е необходимо да акцентират върху екологичната и скоростна транспортна услуга, която да отговаря на съвременните стандарти, както и да представят визия за финансовия мениджмънт на дружеството.

Изискване към участниците е да представят мотивационно писмо.

Съгласно закона, право на участие ще имат български граждани, граждани на други държави членки на Европейския съюз и на Конфедерация Швейцария, отговарящи на зададените условия в конкурсната документация.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Царя Лъв

    2 0 Отговор
    Ами сега ????
    Говори се, че новият ген.директор на НКЖИ ще царя лъв, който е собственик на джунглата. И неговото име е Турската сама. Те махнаха читави сега търсят
  • 2 Алафранга

    1 0 Отговор
    Конкурс ли? Аха, ясно! Вече е решено!
  • 3 НАРОДЕН

    1 0 Отговор
    ??? СВЪРШИХА ЛИ БРАТОВЧЕДИТЕ И ЛЮБОВНИЦИТЕ ??? ИЛИ ТО САМО ДА СЕ ВИДИ, ЧЕ ИМАЛО И КОНКУРС...