Last news in Fakti

10 Юни, 2013 15:19 1 549 0

Търсят се амбициозни мениджъри за Innovation Challenge 2013

  • innovation challenge-
  • мениджър-
  • конкурс

Innovation Challenge 2013 е съвместна инициатива на рекламна агенция Маркет Тренд и JobTiger. Състезанието е за амбициозни мениджъри, които използват своята креативност и непрестанно се стремят към иновацията и приложението й в процесите, продуктите или услугите на своята организация.

Началото на конкурса ще бъде дадено на 13 юни (четвъртък) в конферентната зала на х-л „Кемпински Зографски“, по време на семинара за иновации - Innovate or die. Проф. Стелиос Кехаяс, преподавател в Executive MBA програмата на City College - част от University of Sheffield, ще въведе гостите на Innovate or die в света на иновациите.

Семинарът ще събере на едно място представители от различни сфери на бизнеса, които се стремят да надскочат зададените бизнес модели и да създадат нови. Те ще имат възможност и да се включат в предизвикателството Innovation Challenge 2013, с което могат да спечелят стипендии за Executive MBA програмата на престижния CITY College на обща стойност 30 000 евро.

Победителят от първото издание на конкурса,  управителят на Еmbrioо - Рени Попчева, също ще присъства и ще консултира участниците в проекта, при изявен интерес от тяхна страна.

 

 

За да участват в Innovation Challenge 2013, кандидатите трябва да подготвят проект, свързан с иновация, която са въвели или възнамеряват да въведат в своята организация. Важно условие е иновацията да има реално (или очаквано) въздействие върху производителността на организацията. Иновацията в Innovation Challenge 2013 е в четири основни категории:

  • Иновация е продукт
  • Иновация в услуга
  • Иновация в организация на работния процес
  • Иновация в технология

Подробна информация за записване на семинара и регистрация за конкурса може да намерите на: www.innovation-challenge.org


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА