Last news in Fakti

27 Юни, 2022 22:30 1 453 2

Най-големият икономически форум в региона започва утре в Сараево

  • босна и херцеговина-
  • сараево-
  • икономически форум-
  • исмаил серагелдин

Шестият икономически форум на Босна и Херцеговина започва утре в Сараево с основен акцент върху целите на устойчивото развитие

Най-големият икономически форум в региона започва утре в Сараево - 1
Снимка: ФЕНА

Шестият икономически форум на Босна и Херцеговина започва утре в Сараево с основен акцент върху целите на устойчивото развитие като трансформатор на социалната промяна със специален акцент върху предизвикателствата пред региона и развиващите се страни като Босна и Херцеговина и Западните Балкани, предаде специално за БТА босненската агенция ФЕНА.

Главен лектор на Форума 2022 е Исмаил Серагелдин, вицепрезидент на Международния център Низами Ганджави и бивш вицепрезидент на Световната банка (1992-2000).

Икономическият форум на Босна и Херцеговина 2022 ще бъде открит от декана на Икономическия факултет в Сараево Жасмина Селимович, председателя на президентството на Босна и Херцеговина Шефик Джаферович и министър-председателя на кантон Сараево Един Форто, Икономическия факултет на ул. съобщиха от университета в Сараево.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кирилчe Пyтковcки

    2 0 Отговор
    Там сме с лорела на растежа