Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 12:30 7 535

Иновация в действие с онлайн платформата на NEXT BASKET

  • next basket

Нидерландският стартъп предлага решения за онлайн търговия, които пазарът посреща за първи път

Иновация в действие с онлайн платформата на NEXT BASKET - 1

Месеци преди официалния си старт, NEXT BASKET се позиционира като една от малкото онлайн платформи в световен мащаб, която може да работи с неограничен брой продукти и неограничен трафик.

Нещо повече - софтуерната архитектура за корпоративни нужди е допълнена от дълъг списък с иновативни технологични решения. И именно този списък я превръща от поредния SaaS стартъп в многообещаващ проект, който заслужава внимание.

Ето кои са част от нововъведенията, които партньорите на NEXT BASKET ще могат да използват, за да разрастнат и развият бизнеса си.

Вградена маркетингова автоматизация

Платформата разполага с 340 собствени функционалности и 90 външни интеграции, сред които някои от най-полезните маркетингови инструменти на пазара. Освен всичко това, в софтуера на NEXT BASKET са заложени автоматизации за увеличаване на продажбите, управлението на които е изключително достъпно и интуитивно.

За партньори без никакъв опит в онлайн търговията, екипът на платформата ще предлага пълен спектър от търговски, маркетингови и рекламни услуги, подбрани според нуждите.

Вградено SEO

Оптимизацията за търсещи машини е дългосрочна стратегия за генериране на видимост, трафик и поръчки от онлайн магазина. Тя представлява алтернатива на скъпоструващата Google реклама, при която сайтът печели първи позиции по определени ключови думи и реализира продажби без разходи.

С днешна дата, качествените SEO услуги са скъпоструващо удоволствие. NEXT BASKET не автоматизира изцяло процеса, но поставя перфектните основи за технически изряден сайт. Това са зареждане под една секунда, автоматично оптимизирани мета данни, леки изображения и постоянен репорт за технически грешки.

Вградени системи за ERP и складов фулфилмънт

Две от най-сериозните иновации в платформата са именно вградените системи за управление на ресурси и менажиране на склад. Те позволяват бърза адаптация на всеки физически магазин като склад за издаване на онлайн поръчки, както и перфектна отчетност за наличности, продажби, приходи и печалби.

NEXT BASKET е първата платформа в света, която комбинира онлайн магазин с готови ERP и фулфилмънт решения. По този начин тя спестява на бизнеса десетки хиляди левове за допълнителни разработки и интеграции.

Складиране на продукти и логистика до 28 държави

Настоящите и бъдещи партньори на NEXT BASKET могат да се възползват и от допълнителни услуги за складиране на продукти и управление на доставки. За разлика от външните фулфилмънт услуги, този вариант е бърз, сигурен и 100% синхронизиран с всички останали канали за продажба в рамките на една обща система.

Доставките се реализират до 28 европейски държави, като една от уникалните услуги на платформата е поддържането на кол център за обслужване на клиенти на всички необходими езици.

360-градусово бизнес менажиране

Друга смела иновация в NEXT BASKET е концепцията за цялостно бизнес обслужване. При този вариант за сътрудничество, от партньорите ще се изисква единствено да предоставят продуктите си в склад на платформата. Всички останали стъпки - от създаване на онлайн магазин до маркетинг, продажби и счетоводство - се извършват от екипа на платформата.

По този начин всички производители, физически търговци и предприемачи без опит онлайн могат да разчитат на професионална презентация на бизнеса си в цяла Европа… След което просто да съберат печалбата!



Свързани новини