Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 08:00 958 3

Си Цзинпин: Китай е готов да внася висококачествени италиански стоки

  • китай-
  • италия-
  • внос-
  • стоки-
  • си цзинпин-
  • мелони

Президентът на Китай Си Цзинпин заяви пред италианската министър-председателка Джорджа Мелони по време на двустранна среща в Бали, която се проведе в кулоарите на срещата на върха на Г-20, че страната му е готова да внася висококачествени италиански стоки

Си Цзинпин: Китай е готов да внася висококачествени италиански стоки - 1
Снимка: АНСА

Президентът на Китай Си Цзинпин заяви пред италианската министър-председателка Джорджа Мелони по време на двустранна среща в Бали, която се проведе в кулоарите на срещата на върха на Г-20, че страната му е готова да внася висококачествени италиански стоки.

Китай се придържа към целенасочената отвореност към външния свят и "е готов да внася повече висококачествени италиански продукти, като приветства Италия като почетна страна в Международното изложение за потребителски стоки“ в Китай за 2023 г., заяви Си Цзинпин.

Той добави, че Пекин е готов "да продължи укрепването на комуникацията и координацията в рамките на многостранните платформи като Г-20, да задълбочава солидарността и сътрудничеството, да насърчава автентичния мултилатерализъм и да работи заедно за справяне с важни предизвикателства като глобалната икономика".

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    6 8 Отговор
    Най много китайски туристи има в Италия (има защо). Много ще се радвам за италианчетата да дръпнат с Китай, защото ЕС ги занули ! Ако ние си бехме вече почти капо преди влезем у това недоразумение, то италианците действително загубиха много у ЕС.
  • 2 Гост

    4 1 Отговор
    Висококачествени италиански костюми шити в България за без пари, които ги продават по няколко хиляди евро?
  • 3 Читаец

    3 1 Отговор
    Чайниците нямат ли си висококачествени стоки бре? Сами се издадаха че само бу клу Ци прават