8 Март, 2023 12:00 7 337

Платформата NEXT BASKET отговаря на най-добрите световни практики в е-търговията

  • next basket

Тази седмица платформата за онлайн магазини издържа тест с 50 000 потребителя и 5 000 чекаут стъпки едновременно

Платформата NEXT BASKET отговаря на най-добрите световни практики в е-търговията - 1

Всеки, който стартира собствен онлайн бизнес, рано или късно се сблъсква с множеството услуги и операции, необходими, за да отговаря на очакванията на потребителите си.

Дизайн, оптимизация, маркетинг, доставка и мащабируемост: платформата за е-магазини NEXT BASKET предоставя както физическите, така и софтуерните инструменти, с които онлайн търговците правят стъпка напред към своите потребители.

На какво се базира успеха на нидерландския стартъп и какво могат да очакват потребителите със старта на платформата в следващите месеци? Обобщаваме най-иновативните решения за сигурност и стабилност в софтуера на NEXT BASKET в редовете по-долу.

Микросървиси

Микросървисите представляват комбинацията от малки модули, чрез които оперира системата на NEXT BASKET в контраст с тежките и монолитни платформи.

Какво гарантира това решение?

Висока скорост

Микросървисната архитектура представлява разделяне на функционалностите на дадена уеб платформа така, че да няма прекомерно натрупване и обработка на заявки на едно място. Именно големите, трудносмилаеми обеми данни са един от факторите за поява на бъгове и софтуерни дефекти.

Микросървисите прехвърлят и разпределят различните фрагменти информация помежду си така, че обработката им да бъде осъществена безпроблемно, както и да няма натрупване на множество слоеве данни.

Лесно откриване на проблеми

Когато бъде открит проблем в платформата, благодарение на микросървисите, той може веднага да бъде анализиран и разрешен. Всеки модул има една своя отговорност, следователно програмистите винаги са наясно как и къде да потърсят и коригират потенциалния дефект в системата.

Ограничени функции

Всеки модул има строго определено и индивидуално предназначение, което предполага, че който и да било локален проблем няма как да афектира останалите модули. По този начин даден бъг остава там, където е, докато не бъде отстранен, без да се разпространява.

Модулите са разделени от определени слоеве бариери, а ограничението на функциите тук е ключово, тъй като то предпазва от разрастване и глобализиране на проблема.

Тестове в кода

Не съществува качествен софтуер, който да не преминава през множество тестове преди да стигне до потребителя. Тестовете в кода са ключов компонент на изграждането на която и да било програма, и именно поради тази причина NEXT BASKET залага на висококачествено компонентно и цялостно тестване.

Именно тестовете определят дали кодът е годен за употреба, и благодарение на тях специалистите могат да насочат работата и фокуса си в правилната посока. Всеки ред код, както и цялостната работа на платформата като мрежа и механизъм се проверява старателно и качествено - така, че да не бъдат допускани грешки.

Благодарение на качествената софтуерна изработка на платформата, тази седмица тя издържа тест с 50 000 потребителя и 5 000 чекаут стъпки едновременно.

Иновативните, съвременни и отговарящи на най-добрите световни практики софтуерни решения, издигат смело напред и нагоре услугите на NEXT BASKET, правейки ги един от най-смелите стартиращи бизнеси в е-комерс средите днес.



Свързани новини