22 Март, 2023 12:00 2 540

NEXT BASKET си партнира с Noble Graphics за разработване на глобална маркетингова стратегия

  • next basket

Иновативната платформа за електронна търговия тип “всичко в едно” обяви ново партньорство с Noble Graphics - водеща българска агенция за маркетинг и реклама

NEXT BASKET си партнира с Noble Graphics за разработване на глобална маркетингова стратегия - 1

През последните месеци всички в е-комерс средите говорят за NEXT BASKET - най-новата платформа за онлайн магазини, която предоставя ново поколение възможности за електронна търговия за малки, средни и корпоративни предприемачи.

Платформата се отличава с редица усъвършенствани функции, включително вградени интеграции, стотици функционалности и инструменти за оптимизация за търсачки.

От днес NEXT BASKET има и своя достоен партньор в маркетинговото стратегиране в лицето на добре познатите Noble Graphics - агенция с доказан опит в създаването на успешни маркетингови кампании. Компанията е носител на многобройни награди в бранша, включително "Агенция на годината" и "Най-ефективна агенция" съответно на Фестивалът ФАРА на Българската асоциация на комуникационните агенции и Effie Awards Bulgaria.

Сътрудничеството между компаниите има за цел да разработи цялостна глобална маркетингова стратегия за платформата NEXT BASKET, която предстои да стартира през следващите месеци.

Очаква се партньорството между компаниите да окаже значително въздействие върху индустрията на електронната търговия. Защото именно в съчетанието между усъвършенстваната технология на NEXT BASKET с маркетинговия опит на Noble Graphics очаквме да видим новия стандарт, който пазарът чака от години.



Свързани новини