Last news in Fakti

12 Април, 2023 11:47 1 586 1

По-лесно летим до екзотични испански и португалски дестинации

  • българия еър-
  • air europa-
  • споразумение

„България Еър“ сключи договор с Air Europa

По-лесно летим до екзотични испански и португалски дестинации - 1
Снимка: Shutterstock

Договорът между българския национален превозвач и Air Europa сключиха договор, който дава възможност на пътниците да купят един билет за цялото пътуване между София и вътрешността на Испания или Португалия като се възползват от по-атрактивни цени в сравнение с опцията за отделен билет за всеки от превозвачите.

Новото споразумение дава възможност на пътниците лесно и удобно да достигнат до Порто, Аликанте, Валенсия, Канарски острови, Ибиза, Ла Коруня, Гран Канария, Тенерифе, Виго и други на преференциални цени с удобен трансфер в Мадрид. На прага на летния сезон комбинираните по-конкурентни тарифи важат и за всички пътници от Иберийския полуостров, желаещи да посетят столицата на България или да продължат пътуването си до някоя от черноморските дестинации.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вася

    1 0 Отговор
    Особено много ме радва опцията за Аликанте!