Last news in Fakti

26 Септември, 2013 07:45 1 224 0

Министър Папазов открива конференция за приоритетите в транспорта

  • данаил папазов-
  • транспорта-
  • приоритети-
  • програмен период

Те ще бъдат обсъдени с представители на бизнеса и браншовите организации

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще открие днес в 9.30 часа конференцията „Приоритети в транспорта за следващия програмен период 2014-2020 г.“. Събитието ще се проведе в зала Ривиера на хотел "Ривиера Бийч" в курортен комплекс "Златни пясъци".

По време на заседанията ще бъдат обсъдени с представителите на бизнеса и браншовите организации в сферата на тежката индустрия, туризма, транспорта и логистиката основните приоритети и направления, които се предлагат за изпълнение през следващия програмен период на Оперативна програма „Транспорт”.

Очаква се по време на форума да бъдат изяснени конкретни проекти, които страната ни ще реализира до 2020 г. в сферата на транспорта.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА