Last news in Fakti

28 Октомври, 2013 20:17 4 802 1

Денис Ершов се опитва отново да се върне в „Петрол холдинг“

  • денис ершов

Още същия ден Митко Събев, който има 46,5% от холдинга, иска спиране на новообразуваните регистърни производства

 

Денис Ершов се опитва отново да се върне в „Петрол холдинг“, става ясно от подадени заявления до Търговския регистър. На 18 октомври там са внесени документи с искане за промени по партидата на една от най-мощните компании у нас, с активи за над 650 млн. лева, съобщава в. „24 часа“.

Още същия ден Митко Събев, който има 46,5% от холдинга, иска спиране на новообразуваните регистърни производства. Всички съдии от Варненския окръжен съд обаче, на които е разпределено делото по молбата за спиране, отказват да го разгледат, като си правят отвод с абсолютни неясни и нелогични мотиви.

Исканията, които са внесени за вписване, се отнасят до състава на съвета на директорите. По-интересното е, че с тях отново се прави опит да се прокарат протоколи от общи събрания на акционерите от 2011 г. Тогава те бяха проведени едно след друго с едно и също решение - отстраняване на изпълнителния директор Митко Събев и вписването на бившия акционер в холдинга Денис Ершов като изпълнителен директор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    кого го интересува въобще неговите свинщини.