Last news in Fakti

1 Март, 2024 10:51 2 067 0

Ключова за българския бизнес камара с нов главен управител

  • гбитк-
  • соня миклай-
  • главен управител-
  • германия-
  • българия-
  • бизнес

Соня Миклай застава начело на Германо-Българската индустриално-търговска камара

Ключова за българския бизнес камара с нов главен управител - 1
Снимка: ГБИТК

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г. Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.

Соня Миклай има дългогодишен опит в сферите - стратегическо управление, международно бизнес сътрудничество, продажби, управление на проекти и развитие на дейността по представителството на германски панаирни дружества.

Обучавала се е в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ по програма Еразъм и е била част от екипа на ГБИТК в периода от 2006 до 2008 г. Владее немски, български, английски и френски език.

Соня Миклай ще продължи да работи за развитието на германо-българските икономически отношения и за постигане на стратегическите цели на организацията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА