Last news in Fakti

4 Февруари, 2014 19:05 943 0

БТПП организира дискусия за Споразумението за свободна търговия между ЕС и САЩ

  • ес-
  • сащ-
  • мита

 

Българска търговско-промишлена палата (БТПП) организира дискусия на тема "Споразумението за трансатлантическо търговско и инвестиционно партньорство между Европейския съюз и Съединените щати - възможности и предизвикателства за българския бизнес". Дискусията е по инициатива на евродепутата Метин Казак и ще се проведе на 10 февруари 2014 г. от 10.30 часа в сградата на БТПП, ет.1, зала А, ул. Искър 9, гр. София.

Предвижда се участие на представители на Генерална дирекция „Търговия” на Европейската комисия, на българското правителство и ресорните министерства, служители на Американското посолство в София, както и икономисти – експерти.

Представителите на бизнеса ще има възможност отправят към тях въпроси, да изкажат позиции и да получат подробна информация по интересуващите ги аспекти на подготвяното Споразумение за свободна търговия между ЕС и САЩ.

В тази връзка, моля, фирмите, които желаят да присъстват на мероприятието, да изпратят попълнена регистрационна форма до 07 февруари /петък/ 2014 г. на e-mail: [email protected]

Регистрационен формуляр и предварителна програма.

За повече информация и допълнителни въпроси можете да се обръщате към Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” към БТПП: e-mail: [email protected], тел.: 02/8117 497; 02/8117 494


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА