Last news in Fakti

14 Април, 2014 16:58 1 603 0

Точно месец до най-голямото икономическо събитие в България

  • шумът на парите-
  • икономика-
  • бизнес-
  • форум

Един месец остава до двудневната конференция Шумът на парите, организирана от Profit.bg. Петото издание на форума ще се проведе на 14 и 15 май (сряда и четвъртък) в Кемпински хотел Зографски.

Събитието ще стартира с панел „Икономическите перспективи пред България“, където модераторът Владимир Каролев ще излезе на сцената с едни от най-добрите икономисти и финансисти у нас.

Следват традиционно силният панел за форума „Банки и небанкови финансови инситуции“, както и панел „Имоти“, който влиза в програмата на Шумът на парите за първи път.

От модератора Иван Велков и неговите събеседници – представителите на най-големите агенции и оценителски компании, ще разберем дали цената на жилищата ще тръгне нагоре през 2014 г. или ще продължи поевтиняването от последните години.

На 15 май 2014 г. (четвъртък) в Кемпински хотел Зографски, зала София ще можем да чуем мненията за капиталовите пазари на Михаел Бюл, главен изпълнителен директор на Виенската фондова борса, съветника на главния изпълнителен директор на Варшавската борса Адам Мачиевски - Павел Чуприна, и главния изпълнителен директор и член на борда на директорите на Helex Group Сократис Лазаридис.

За своето второ участие тази година ще присъства Айдън Сейман, изпълнителен заместник- председател на Борса Истанбул, докато от българска страна лектори ще са Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса, и Мирослав Маринов, изпълнителен директор и член на управителния съвет на ПОК Довериe.

Модератор на дискусията тази година ще бъде Георги Български, директор на Дирекция "Търговия, емитенти и членство" и член на Съвета на директорите на Българска фондова борса.

Събитието ще завърши с панел „Застраховане“, където потвърждение за участие вече дадоха представители на шест от най-големите компании в сектора на общото застраховане у нас.

Форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на Сосиете Женерал Експресбанк, ДЗИ – KBC Group, Лукс Имоти, ПОК Доверие, Провидент Файненшъл България, Консултантска къща Амрита и ActivTrades.

Организационен партньор на събитието тази година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България. Медийни партньори на събитието са сп. Мениджър, Дарик Радио, новинарските сайтове fakti.bg и novini.bg, както и специализираните imot.bg и insurance.bg

Повече информация за събитието очаквайте през следващите дни от profit.bg или във Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА