Last news in Fakti

24 Март, 2015 09:42 3 483 5

Жената до Бареков издаде "Наръчник за продажника"

  • мария календерска-
  • бареков-
  • наръчник-
  • продажника-
  • жената

ГЕРБ и ДПС ползват БДЦ като параван за коалицията си, заяви Мария Календерска

Жената до Бареков издаде "Наръчник за продажника" - 1
Снимка: Нова телевизия

„Български демократичен център” ЕООД предлага търговия на дребно, актьори под наем втора, трета и четвърта употреба, наръчник на продажника и друга литература, писане на концепции, законопроекти, речи, обещания и др, продажба на вторични суровини, гласувания в социалните мрежи, анкети, допитвания и т.н. за % от 16 млрд. Цената за тези услуги е 30 сребърника за съвременен Юда (по курса на деня). Редовните клиенти се ползват с отстъпки и бонуси. Тази обява се разпространява от Мария Календерска, жената, която стои до Николай Бареков от „България без цензура”, съобщиха от Нова телевизия.

„Български демократичен център” ЕООД е реална, работеща фирма, със съвсем законни услуги. Тя е регистрирана с 2 лв. капитал. Аз съм първият заявител на тази марка, защото името беше измислено в нашия офис”, обяви Мария Календерска от „България без цензура”.

ГЕРБ и ДПС да кажат защо са им гласовете на един олигарх. Истината е, че така те прикриват коалицията си. БДЦ е смокиновият лист, зад който крият тази коалиция, заяви Мария Календерска.

Николай вече си посипа главата с пепел, че взе при себе си хора, които после го предадоха, предадоха и идеите на ББЦ.

„Преди време при нас дойде една самотна майка. Примоли ни се да й дадем работа в партията, тъй като искала да осигури на детето си спокоен и сигурен живот, но нямала пари. Ние я приехме при нас. После се оказа, че тази „самотна майка” всъщност ни е лъгала – мъжът й е плащал за детето и не е имала финансови затруднения“, разказа Мария, визирайки Калинка Крумова, която се опита да открадне марката Евромайки, но ББЦ успя да си я върне.

„Чувала съм Стефан Кенов, Росен Петров, Христо Тодоров да се кълнат във вярност на Бареков и да му се обясняват в любов така, както аз не съм му се клела, каза жената до партийния лидер. Бареков се обясни в любов на хиляди хора, които гласуваха за ББЦ и им обеща да работи за тях, а сега е принуден да им обяснява защо в момента не може да го направи след това предателство. Аз съм обикновен човек, но не мога да се примиря с това, че хора като Росен Петров, за когото сме се грижили като за писано яйце и носеше тениската с лика на Бареков, сега се обърна настрана",категорична е тя.

Това са смешоци – нещо средно между мишоци и смешници. Да стигне един народен представител до там, че да краде оборудване от своя офис, купено с дарения на досегашната му партия и да го носи в новия си офис – това е жалка история, каза Календерска.

„Междувременно Росен Петров би трябвало да се заеме със счетоводството на собствената си фирма, което бе поета от нас, защото изтичат срокове в НАП за деклариране на дейността мен ме проверяват, нека проверят и неговата фирма", вметна тя.

Тя посочи, че случилото се с напусналите депутати е като „За мишките и хората“ - една история, от която се разбира, че днес сме ние, утре ще сте вие.

Първо Ковачки придоби нашите депутати. В тази коалиция са и депутатите на ЗНС и Гергьовден, които също бяха претопени в ЛИДЕР и ми е интересно как ще реагират, коментира Календерска. БДЦ-ЕОД (защото аз така ги наричам) отидоха и гласуваха за дълг 16 милиарда. Ако аз бях сред тях, не че някой ме е питал, щях да им кажа – искате ли тези пари да ги дадем за лекарства на децата? Колко от тези пари ще отидат за социални придобивки на вашето, на моето дете? Нека да има безплатни лекарства, посочи Мария.

Тя обясни и акцията си за плакатната война срещу БДЦ, както и за наръчника на продажника, който пише. Фирмата БДЦ, която пуснахме за продажба е реална фирма, надявам се да я купи някой миньор, който да си вземе заплатата срещу нея или пък проститутка – нали Кенов, който обещаваше на избирателите да вдига майчинските и заплатите, внася законопроект за легализиране на проституция?, иронизира случващото се в групата на БДЦ шефката на КС на ББЦ.

Напусналите съвсем не са всички хора в ББЦ, контрира тя въпрос на водещите. В Бургас на разширеното заседание дойдоха около 250 човека от цялата стана. Това са хора, които са останали, които са работили за идеите на тази партия. Това са хора с много здрава имунна система, които преглътнаха предателствата на депутатите и продажничеството им и продължава напред с ББЦ, категорична е Мария.

Водещият Виктор Николаев се опита да контрира Календерска, че случващото се с ББЦ е несериозно.

„След като един социолог може да стане министър на МВР, защо един журналист да не стане министър на пропагандата? Надявам се да кандидатствате за това“, заяви Календерска, посочвайки, че той е реформатор по душа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смееех

    3 0 Отговор
    Дуд...ука колко пари може да направи от скечове на английски език, ехеее.

    Коментиран от #2

  • 2 ииииииии

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "смееех":

    той на английски , жена му на български :)))) тая за какви ни взима , та ни разтегля локуми .
  • 3 Graf Von Popoff

    3 0 Отговор
    Тва се едно гледам оная кукувица на Волен , Деница Гаджева !
  • 4 mediator37

    0 0 Отговор
    Бареков никога не ми е харесвал като политик, особено след Костинбродската афера, но в случая жена му е права. То не бяха мухльовци и смотаняци световно неизвестни, които Бареков ги изтегли в политиката и какъвто и да е, не е редно да му кензат на главата.
    Като са толкова достойни личности защо не си подават оставките и се върнат към мизерния си живот, ами лапат мазната държавна баница.
  • 5 oeto

    0 0 Отговор
    Абе тая, щом е с тоя шут е ясно колко и е акъла...
    Ич нема да чета и статията...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове