Last news in Fakti

13 Юни, 2015 12:11 2 910 16

Нападението с нож срещу баща и син не е било единствено в автобус 83

  • нападение-
  • нож-
  • баща-
  • син-
  • единствено-
  • автобус 83

Мъж разказа, че също е бил заплашен с нож

Нападението с нож срещу баща и син не е било единствено в автобус 83 - 1
Снимка: bTV

На 10 юни към 19,30 ч. още един мъж е бил заплашен с нож в автобус 83 на градския транспорт в София. Това разказа по bTV самият пострадал - Стоян Николов. Това се е случило само ден преди жестокото нападение в същия автобус срещу баща и син.

Николов е бил на втората врата и е бил прав. Към него се е обърнал младеж, който е седял на една от седалките, като е направил забележка на мъжа да си махне ръката, за да може да си облегне главата. Мъжът се е съгласил, а в същото време младежът е извадил нож и е казал: „Ей, сега ще те убия”.

Без повече обяснения той посегнал да намушка Николов в областта на корема. „Аз му избутах ръката, а той с другата ръка ме удари в слепоочието”, разказа той.

„Никой не ми съдейства да го задържим, въпреки че автобусът беше пълен. На спирката той слезе, а аз реших да не го преследвам, защото беше агресивен и с нож”, заяви Стоян Николов.

„Сигурен съм, че този младеж, който нападна бащата и сина, нападна и мен”, категоричен е мъжът.

Според психолога Росен Йорданов, бивш заместник-директор на Института по психология към МВР, обществото става толерантно към апатията, безразличието, агресията.

„Проблемът с агресията не се решава с бездействие”, заяви той и допълни, че ако някой от присъстващите в автобус 83 на 10 юни беше реагирал, вероятно нямаше да се стигне до нападението в четвъртък вечерта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лино

    0 0 Отговор
    Е сега нека му е...т м.....та от прокуратурата на този! В Америка за такова нещо слагат на електрическия стол!
  • 2 ivan

    1 0 Отговор
    V Sofia doide nai golqmata izmet i za tova e taka.
  • 3 Георги Варналиев

    0 0 Отговор
    По начало в България сте си сеирджии - всички гледат какво се случва, всички добре знаят кой е, кой го праща, кой е извършител на престъплението и всичките мълчат!

    Имал съм случай с открадната кола - слушам ги двама от съседите как си говорят за това, даже споменават как само аз не знам кой е крадеца, ама пред мен мълчат или лъжат, че нищичко не са разбрали.

  • 4 Нервен гост

    0 0 Отговор
    Ми като го е заплашил с нож, защо не се обадил в полицията? Всички мълчите като овце, и после очаквате полицията да хвърля боб за да разбере, какво друго е надробило наркоманчето.
  • 5 Кънев

    0 0 Отговор
    Апатията е факт, г-н Психолог, защото ако тръгнеш да се оплакваш на "полицията"(не случайно я слагам в кавички) ще те размотават цял ден без да ти регистрират оплакването (така пада престъпността - ако не знаете г-н Психолог) и най-вероятно ще те накарат първо да се намушкаш след това да умреш и тогава маже да се размърдат за да потърсят световно "неизвестния" извършител.
  • 6 Нервен гост

    0 0 Отговор
    ... и после що са с висящи дела, но на свобода. Ми защото пак мълчите. Без свидетели нищо не става.
  • 7 Некенен

    0 0 Отговор
    Нервния гост май отдавна не се е оплаквал в "полицията"!? Ако отидеш накрая могат да те изкарат, че ти си заплашил милото момче, че и да те осъдят но това е само ако някой те вземе на сериозно и е освободен от протестите!

    Коментиран от #11

  • 8 Батман

    0 0 Отговор
    Чудя се дали този психолог Росен Йорданов ще посмее да се изправи "нетолерантно" срещу подобен агресивен наркоман с нож? Нека, преди да обвиняваме останалите, да се вгледаме първо в себе си...
  • 9 ГОСТ

    0 0 Отговор
    И по-зле ще става. Достатъчно е да прочетеш коментарите под статията за полицейския протест и ще разбереш че не може да си даваш здравето и живота за хора със съмнителна сексуална ориентация с които е пълна тази държава. Като дойде един уморен дядо на 55 с инхалатор пък ти му обяснявай на слуховия апарат какви болежки имаш. И понеже няма да те разбере ще трябва да обясниш и на партньора му обаче на майчин език. После ще идеш до РПУ-то което ще е едно за 3 града и ще се наредиш на опашката за да си запишеш час за другата седмица.
    Да живее София-прайд и нейните членове-жителите на бъдеща България.
  • 10 кокершпаньол

    0 0 Отговор
    Сега нищо няма да му направят, ние нямаме законодателство.
    Сега, ще го съдят за лека и средна телесна повреда, вместо за опит, за убийство! Поради този факт - келеша няма дори да лежи. Обаче с радост, ще отида да си купя газов пистолет, за да ги стрелям от упор такива смелчаци с ножове :). Понеже знам, че и да го гръмна, ще ми се размине!
  • 11 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Некенен":

    До гуша ми е дошло от такива хейтъри! Такива като теб, които зачеркват цели гилдии - било лекари, ченгета или учители, са най-голямото зло за една държава.
    Стига човек да ти прочете глупостта, че полицията осъждала, и става ясно колко ти е акъла!
    Аман от адвокатщина и плюене по полицията и държавата!
    Както е казал Кенеди: "Не питай какво държавата ти прави за теб, а си помисли ти какво правиш за нея"!

    Коментиран от #13

  • 12 копой

    0 0 Отговор
    Започвам да се возя по линията - искрено се надявам младежа да се появи пак. Ще го изкормя като прасе!
  • 13 Люк аз съм баща ти

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Той не е хейтър а казва истината!

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 dhcp

    0 0 Отговор
    Не че нещо ама докато ние нормалните членове на обществото не си помагаме, то няма кой да ни помогне. И аз съм имал разправии в Пловдивски автобус... двама цигани и 3-4 циганки започнаха да се заяждат с контрольора. Само аз и един бая голям чичка им раздадохме шамари и до там беше всичко. Траеш ли подобни наглеци, то работите ще стават по-зле.
  • 16 Нервен гост

    0 0 Отговор
    И сега какво стана. Единия от свидетелите бил със затворени очи а другия гледал на вън през прозореца, за да не вижда какво се случва. А пък колещия колел при самоотбрана.
    Вчера не само описах какви овце сме, но днес даже се потвърди. Продължавайте да мълчите, носете си розовите очила и гледайте птичките през прозореца докато ви колят. Добре, че съда този път си е свършил работата и го е осъдил въпреки опита са се изкара жертва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове