Last news in Fakti

13 Септември, 2011 19:39 700 0

Няма активизиране на търговията с гласове

  • мвр-
  • цветан цветанов-
  • избори 2011
Няма активизиране на търговията с гласове - 1
Цветан Цветанов и Георги Костов. Снимка: МВР

Не се забелязва активизиране на предизборната търговия с гласове, заяви в Благоевград министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от БНР.  Цветанов допълни, че лихварите и заложните къщи в по-малките селища се наблюдават като евентуални посредници при купуването на гласове. Минисътърът даде за пример акция на МВР в Петрич, където имало оперативна информация, че лица, които се занимават с лихварска дейност, купуват и гласове за изборите.

„Темата „Купуване на гласове” е активна гражданска позиция на всеки от нас. Не можем да разчитаме само на МВР. Трябва да ви кажа, че тук много разчитаме на партньорството и с медиите и на партньорството с неправителствения сектор”, допълни Цветанов.

В Благоевград министър Цветанов представи новия временно изпълняващ длъжността директор на полицията в Благоевград - Георги Костов. Цветанов изтъкна, че с професионалния си опит Георги Костов ще допринесе за оптимизацията на работата и повишаване на резултатите в Благоевградската дирекция.
Новият директор на областната дирекция заяви, че предвижда реформи които ще доведат до повишаване нивото на работа при извършването на процесуално-следствени действия. Костов каза още, че разчита на доброто взаимодействие с прокуратурата в Благоевград. „Държа на екипната работа - открит и диалогичен съм”, допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА