Last news in Fakti

16 Септември, 2011 11:56 1 889 0

Чернев: Стига козируване пред Брюксел

  • павел чернев-
  • европейски съюз-
  • избори 2011

Ангелов: Ако не се помогне на хората, след време само мечките и вълците ще пресичат магистралите

Чернев: Стига козируване пред Брюксел - 1
Снимка: БГНЕС

Досегашните управници знаят само думичката „да“ пред Брюксел. Казваме „не“ на супердържавата, в която се е превърнал евросъюза, казваме „не“ на условията, при които сме поставени, „не“ на влизането ни в Шенген. Това заяви на пресконференция кандидатът за президент Павел Чернев, издигнат от„Партия за хората от народа“. Политическата формация не си прави илюзия на изборите, но иска да покаже, че има шанс и за обикновените хора да излъчат политически кандидати. Кандидатурата на Чернев за президент тръгна от социалната мрежа „Фейсбук“, откъдето е намерена и кандидатът за вицепрезидент Анелия Делчева.

„България е в икономическо бедствие, тази криза не е само икономическа, но и политическа“, заяви Чернев и очерта мрачната картина на съсипано земеделие, корупция, бедни пенсионери, загуба на суверенитет от скрити зад бюра евробюроктари. Според него, ако България влезе в Шенген, в страната ни ще пристигнат много нелегални емигранти, за които трябва да плащаме и с които не може да се справим. Той е противник на козируването при всяка думичка на Брюксел и „пуделното отношение“ пред дресьорите ни от ЕС, давайки за пример договорените ниски субсидии, получавани от нашите фермери за сравнение с френските.

„Фактът, че Европа е в тежка дългова криза предпоставя и абсурдността на приемането на България в Еврозоната. Не на еврото“, каза Чернев за друга идея на партията, която е твърде против членството на България в ЕС при сегашните условия.

Според него медиите дават поле за изява само на тримата най-силни кандидати – Плевнелиев, Кунева и Калфин. 

„Положението в цялата държава е трагично. Говори се как всички било идеално“, заяви лидерът на партията Петър Ангелов. Според него, ако управлението не обърне внимание на хората, след време само мечките и вълците ще пресичат магистралите.

„Призовавам българското правителство първо да обуе хората си, защото ходят голи и боси, и тогава да мислят за магистрали и тунели“, заяви Ангелов. Същото казал и бизнесмен, дарил 5000 чифта чорапи на партията, защото „така и така сме тръгнали голи и боси, поне да обуем чифт нови чорапи“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА