Last news in Fakti

21 Септември, 2011 14:36 900 0

Борисов: В Европа знаят, че сме изпълнили техническите изисквания за Шенген

  • борисов-
  • шенген-
  • инфраструктура

Влагат 60 милиона лв. в инфрастуктура в Пловдивска област

Борисов: В Европа знаят, че сме изпълнили техническите изисквания за Шенген - 1
Снимка: БГНЕС

Всички в Европа знаят, че България е изпълнила на 100 процента всички технически изисквания за членство в Шенген. Това заяви премиерът Бойко Борисов в пловдивското село Черничево по повод утрешното заседание на Съвета на ЕС по правосъдие и вътрешни работи, на което се очаква да се разгледат кандидатурите за членство в Шенгенската зона на България и Румъния, предаде Радио Пловдив.

"Ако бях направил коалиция с «Атака» със сигурност щях да спечеля гласовете на националистите в европейските партии за членството ни в Шенген". Така Борисов коментира отказа на Холандия и Финландия да подкрепят българската кандидатура.

В Черничево премиерът откри рехабилитирания участък от пътя за селата Старо Железаре - Паничери – Старосел - Красново. Проектът е за близо 7 млн.лв.

Борисов бе придружаван от регионалния министър Лиляна Павлова, която съобщи, че в инфраструктура в Пловдивска област през следващата година ще бъдат вложени близо 60 милиона лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА