Last news in Fakti

26 Септември, 2011 19:19 3 361 0

Кирил Рашков се укривал в Боровец

  • самоков-
  • кирил рашков

През последните дни Кирил Рашков, по-известен като цар Киро, се укривал в луксозен хотел в Боровец, съобщи БГНЕС.

Днес след обяд той и семейството му са изведени от полицаи от хотела, където са били през последните няколко дни. От полицията в Самоков съобщиха , че "в момента всичко е спокойно в курорта Боровец".

Рашков напусна село Катуница, след като негови близки убиха 19-годишен младеж. Трагедията се случи на 23 септември. От този ден в Катуница избухнаха масови безредици, при които бяха подпалени няколко имота на Рашков, а още едно 17-годишно момче стана жертва на безредиците в селото. Това се случи на 24 септември. На същата дата къщите и масивните огради на Кирил Рашков бяха напълно унищожени, както и т.нар. лятна резиденция на Рашков, на 3-4 километра от Катуница и къщата на сина му в селото. 127 от футболните фенове, които нахлуха в двора на къщата му и хвърляха камъни и коктейли "Молотов" бяха арестувани.

19-годишният Ангел беше погребан вчера – 25 септември, като в гробищния парк се събраха хиляди хора, повечето младежи – жители на Катуница, както и хора от Пловдив, от София, рокери. От тогава започнаха и протестите в цялата страна в подкрепа на жителите на село Катуница, чиито искания са фамилията Рашкови да бъде изселена от Катуница. 17-годишният Павел бе погребан днес, изпратен отново от всичките жители на село Катуница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА