Last news in Fakti

29 Септември, 2011 09:18 1 896 1

Екшън в бТВ: Сидеров вдигна скандал

  • избори 2011-
  • скандал-
  • волен-
  • сидеров

Волен Сидеров нахълта в студиото на бТВ и направи скандал по време на предаването.

 
В студиото бяха Асен Агов от Синята коалиция, заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Анастас Анастасов, заместник-председателят на ДПС и на ПГ Лютви Местан и Румен Петков от Коалиция за България. Лидерът на "Атака" упрекна водещите, че не са го поканили и него, а са дошли представители на останалите парламентарно представени партии. Водещите му отговориха, че е бил поканен вчера, но от пресцентъра не са им отговорили. И тъй като днес охраната го е допуснала в студиото, това означава, че е поканен. Сидеров дойде в студиото, след като преди това беше в БНТ, където напътстваше водещата за предаването.
 

Преди това:

Трябва да различим формите, в които се изразява едно гражданско недоволство. Според нас това не е гражданско общество. Без да ви правя излишен комплимент, но според мен Любомира Бенатова улови отсъстващото или безумстващото правителство в деня на трагедията

и попита защо полицията бездейства в часовете на трагедията

Това заяви в студиото на предаването "Тази сутрин" Лютви Местан. Депутати от различните парламентирани групи бяха поканени в студиото на предаването, за да коментират събитията около инцидента в Катуница.  

Според мен отговор на този въпрос не беше даден и на вчерашното изслушване заместник-министъра на вътрешните работи Веселин Вучков. Когато един министър-председател оценява действията на полицията като неадекватни, а Веселин Вучков дава отчет, че действията са били адекватни, има проблем и по най-бързия начин трябва да бъде създадена Временна анкетна комисия в Народното събрание, каза той и допълни, че ако някой има намерение

да използва размириците след Катуница за предизборни цели, то той предприема опасна игра с огъня

Лютви Местан заяви, че от размириците в последните дни интерес имат управляващите. Според ДПС няма да се успокоят страстите ако виновните не си получат заслуженото от съда, а не от МВР. Манталитетът на властта и омразата, която се лее от парламентарната трибуна, най-вече излизащи от устата на "Атака", вече заливат улицата, допълни той. Политически контакти между ДПС и Кирил Рашков е нямало, категоричен беше зам.-председателят на ДПС.

Около 700 автомобила са били спрени от МВР на входа на село Катуница

в деня на големия протест, съобщи Анастас Анастасов. Депутатът на ГЕРБ е убеден, че предишните правителства са протектирали на всички нива Кирил Рашков и това, което виждаме е резултатът от тази протекция.

Не може цяла България да знае, че футболните агитките отиват и никой да не ги спре

За първи път имаме смъртни случаи. Полицаите започнаха да си вършат работата, въпреки министерството, заяви Румен Петков. По думите му въпросите, които вълнуват са два: за ценностната система на младите и на обществото ни. Твърдя, че българските полицаи са достатъчно подготвени, заяви още той.

В тези 20 години я има покварата от купуването на ромски гласове

създаването на изкуствени феодали с парите на управляващите. Тази поквара натрупва цялата тъкан на това, което наричаме демокрация в България. Политическите господари на полицаите не им дават възможност да работят, коментира Асен Агов.

Депутатите, които участваха в диспута напуснаха студиото заради пристигането на Волен Сидеров

с думите: "Тръгваме, за да не пречим на господин Сидеров". Във вашето студио пускате хора, които са виновни за циганските размирици, каза на влизане в студиото на bTV лидерът на "Атака" и заяви, че не е бил канен да присъства на този разговор. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маргарита Ангелова

    0 0 Отговор
    БТВ трябва да се засрами! Сериозно! Без да съм фен на Сидеров, толкова се изнервих от Цолова и стремежа и да предъвква стари дъвки, че превключих!Дори след като се е доказало, че тази реплика не е негова, тя не спря да го тормози с нея, преформулирайки въпросите си! Какво се стараеше да внуши ? Ако целта е била да го изнерви, успя! Успя да изнерви и мен и убедена съм много други зрители!