Last news in Fakti

11 Март, 2016 09:45 13 898 23

Пулев: Хората гледаха как един млад човек си заминава

  • кубрат пулев-
  • дискотека-
  • побой-
  • младеж

Според боксьора, липсата на контрол над охранителните фирми е проблем

Пулев: Хората гледаха как един млад човек си заминава - 1
Снимка: bTV

Не виждам каква е тази търпимост у българина да седи и да гледа как всичко това се случва – този коментар направи пред bTV боксьорът Кубрат Пулев, който помогна за спасяването на младеж, изпаднал в кома след инцидент в столичната дискотека „Плаза”.

„Всички други хора бяха в паника, в шок. Хората седяха и гледаха как един млад човек си заминава. Аз бях спокоен, че ще се оправи, защото видях, че диша”, разказа спортистът. Заедно с охранителите той извадил езика на 23-годишния Кирил Тодоров и се опитал да го свести.

„Видях, че момчето беше в наистина много тежко състояние, беше целият посинял, дишането му беше затруднено. Мога да твърдя, че не просто се е спънал и паднал. (...) Обикновено, след като се извади езикът, човекът се връща в съзнание. В случая не беше така, положението беше много тежко”, разказа Кубрат Пулев.

И шефът на охраната, и половинката на боксьора Андреа викали линейка: „Тя се обади 2-3 пъти, заплаши с телевизии, каза че 50-60 човека гледат, което е действителен факт, да се забързат малко, защото човекът можеше да си замине”.

Пулев признава, че не е видял на Тодоров да е нанесен удар, както твърдят близките на момчето. В същото време, каза, че има обяснение за случилото се, но ще го остави за себе си.

Бият ли охранителите по дискотеки? „Аз съм го виждал с очите си. Все по-малко, определено се развиваме, но много бавно. Никакъв контрол няма – има частни фирми, които си имат свои виждания за нещата”.

23-годишният Кирил Тодоров, който се сби в столичната дискотека „Плаза” и изпадна в кома, след като охраната го изнесе от заведението, е контактен, говори и се разхожда по коридора на неврохирургията на МБАЛ „Света Анна”. Това каза пред bTV началникът на клиниката доц. Марин Генчев.

Дежурният лекар му разказал, че при приемането си младежът повръщал и бил „психомоторно възбуден” – което често се случва при предкоматозно състояние при липса на достатъчно кислород. „Състоянието му при всички положение е налагало да бъде интубиран, за да се предотврати опасността да преглътне слюнка или стомашно съдържимо и те да влязат в белите дробове”, обясни Генчев.

По думите му при приемането на пациент през нощта винаги лекарите са подготвени да става въпрос за състояние, причинено от употреба на интоксикиращи вещества. Доцентът обаче не коментира дали на Тодоров са правени тестове за алкохол и какво са показали те.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909 БЪЛГАРИЯ

    2 3 Отговор
    КУБРАТ ПУЛЕВ Е ПИЧ !!! ДАНО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СМЕ КАТО НЕГО !

    Коментиран от #2

  • 2 144

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "909 БЪЛГАРИЯ":

    Там е проблема че сте като него,позьори и негодници.
  • 3 българин

    1 0 Отговор
    Не познавам Кубрат Пулев лично, разбира се, но от впечатленията ми по телевизията и по това, което говори и поведението му, а сега и от постъпката му съм на мнение, че е много стабилен пич.
    Много свястно момче е Кубрат според мен и едно голямо БРАВО за човешката му постъпка!
    Не ми допада чалгата, но и певицата Андрея е за адмирации, че също се е ангажирала със спасяването на момчето.
    Другите 50-60 МИШКИ са гледали, как умира човека и не са си мръднали пръста!
    Още веднъж едно голямо БРАВО на Андрея и Кубрат, да са живи и здрави и дано все повече хора да последват примера им, щото България е заприличала на мутро-кенеф.

    Коментиран от #10

  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Цялата пресилена врява е като случая във Враца - съсипване на невинни съдби в името на евтината сензация!
    Сега има видеозаписа, на който много ясно се вижда, че този "невинен" младеж удря и чупи носа на друго момче! Но помиярските медии първо трябваше да очернят охранителите, за да си запълнят новините!
    И този Пулев накрая си призна, че не той е извадил езика на момчето, а охраните, на които уж е давал акъл какво да правят!
    Повръща ми се от подобно изкривяване на информацията!
    Не толкова политици в затвора ще оправят положението, колкото продажни и лъжливи журналисти в затвора, ще променят сегашното отвратително положение в държавата!

    Коментиран от #23

  • 5 Аз

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=kXL7llaLfH8
    Мисля, че това видео казва много.
  • 6 Сентенции

    1 0 Отговор
    Който търси, намира.
    Всеки батко си има батко.
    Да би мирно стояло, не би чудо видяло.
  • 7 Лошо няма

    1 1 Отговор
    А какво да правят тези хора?Да се втурнат да спасяват някакъв квартален бияч дето охраната едвам го е извела.Па той взел,че припаднал щото освен много боен е и бил надрусан или къркан.А може би и двете.И аз да съм и аз не бих му помогнал.Като знае да раздава тупаници и да чупи носове добре е да знае,че може и да умре.Като бие хора е голям герой.Като се надупи да мре- "детето си отива"
  • 8 Vasik Atanasova

    7 0 Отговор
    БРАВО НА ПУЛЕВ
    АМИ ТАМ КЪДЕТО НЯМА КАМЕРИ
    ОХРАНИТЕЛИТЕ СА МУ УДАРЕЛИ ЕДИН ЗА ИЗПРОВОДЯК
    НО ТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КЪДЕ ДА УДРЪЖ
    ОТЗАД В ГЛАВАТА НЕ СЕ УДРЯ
    ПОСЛЕ СА СЕ ПОДМОКРИЛИ ДА НЕ УМРЕ МОМЧЕТО
  • 9 Поуката

    0 0 Отговор
    Със сигурност момчето вече няма да посяга на никого в дискотеките.
    Дядо ми казваше каквото почукало такова се е обадило. Става и любимата на Боко "Който нож вади от нож умира".
  • 10 КО НЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    много се заблуждаваш за КО-брат!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 11111

    0 1 Отговор
    такива друсани само бухалки в главата.
    КО брат да не си прави реклама
  • 13 taka e brat

    0 0 Отговор
    еми като ходи да посега на хората какво си мисли че нема кой да го ковне и паркира ли.....
    кобрато хвана добър момент да си прави реклами че е стабилар.
    ама и той е от същия тип където посега на хората. сега може да се е кротнал ама иначе и той беше така. колко хора са ходили до пирогов по нощите заради него....
  • 14 Кобрата

    0 0 Отговор
    Браво на Кубрат...охраната е за трепане и те имат негативен принос за състоянието на момчето

    Коментиран от #15

  • 15 ЧЕКАЙ МАЛКО

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Кобрата":

    Що ли пък ние разбрахме, че охранителите са изнесли въпросния Кирчо и пак те са му вадили езика в присъствието на Кубрат?

    Коментиран от #21

  • 16 Тайсън Фюри

    0 1 Отговор
    Ковра, то и тебе те гледаха 10 хил човека на живо как Кличко те пребива, ама никой не дойде да помогне...
  • 17 КЮЧЕКА ТАЙСЪН

    0 2 Отговор
    добре и в крайна сметка кой го прати това момче в спешното отделение? по вина на кой ? на охраната или на кобрети ?
  • 18 Bate

    0 0 Отговор
    Кубратчо да не си прави еФтина реклама,нали дадоха по тв как стои и гледа заедно с другите и го болеше ку..а кво става!!!
  • 19 маладия човек с празлуковата глава

    1 1 Отговор
    На камерите се видя как "младия човек" отиде и нокаутира двама с по 20кг. по-слаби от него, почти в гръб - много долно... а брат му с дългия нос вчера цял ден ЛЪГА по телевизиите, че не бил агресивен... Аман от пишман биячи, и дългоноси лъжци = добре че в случая има камери та да се види какви п.тки са... Тоя е пътник в затвора за 2 години с тея доказателства и свидетели, и с по 10 хиляди на човек ще олекне...
  • 20 Фен на мутрите

    1 1 Отговор
    Кубрат Пулев, да не се раздава колко много му е за България. Гледал съм му интервюта, където това велико, пращящо от висока интелигенця биче-боксьорче сам си се хвали как е свалял на времето маратонки на децата и ги е преджобвал. Силовак нещастен с една гънка на врата. Помагал, спасител бил. Дри@@я рядка. Заради такива като него и заради циганите няма спасение за България. Пък да не говорим за възпитаното и спортсменско поведение с Кличко. ПОЗЬОР, ФАБРИКА ЗА ФЕКАЛИИ! Тренира, яде, дефекира и после мнения дава. Гений.
  • 21 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ЧЕКАЙ МАЛКО":

    Ми не знам какво си разбрал и защо си го разбрал, но всяка медия пише каквото си иска и винаги когато нещо се случи има 100 различни версии.
    Едни казват, че охраната е помогнала, други казват, че само са хванали момчето и са го изхвърлили , в крайна сметка не е ясно
  • 22 vall

    0 0 Отговор
    много хора са видели какво точно е станало, ами да кажат истина винаги има и тя е само една ,а който го е страх поне да не говори и да си мълчи
  • 23 Станислав Стаменов

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Прав си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове