Last news in Fakti

10 Март, 2016 10:17 1 978 1

Разследват снощния побой в Студентски град

  • дискотека-
  • кобрата-
  • побой-
  • студентски град

Започнало е досъдебно производство за изясняване на обстоятелствата около сбиването в столичното заведение „Плаза” в ж.к. „Студентски град” на 09.03.2016 г. това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Разследването, под надзора на Софийската районна прокуратура, е образувано срещу неизвестен извършител за причинена на пострадалия Кирил Евгениев Тодоров телесна повреда, като степента и характерът на увреждането ще се изясняват чрез предстояща съдебно-медицинска експертиза.

По делото се извършват активни действия по разследването, насочени към установяване на авторството, съпричастните към деянието лица, механизма на причиняване на телесната повреда, наличието на хулигански подбуди или действия.

Факти.бг припомня, че след сбиване в или пред дискотеката, 23-годишният младеж изпадна в кома. Боксьорът Кубрат Пулев случайно е бил на мястото на инцидента и е оказал първа помощ на пострадалия, като му е извадил езика.

Тази сутрин от Окръжна болница съобщиха, че мъжът е излязъл от кома. Версиите по случая са противоречиви. Братът на пострадалия разказва, че охраната го удряла с метален бокс. Гардовете отричат. Шефът на 7-о РПУ Ани Петрова посочи, че на полицаите са им били необходими пет минути да пристигнат на мястото. Полицаите са заварили момчето, легнало на земята, и охранителите, които опитвали да му окажат първа помощ.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КИУЕ

    0 1 Отговор
    Това е поредния кьорфишек! Плаза е мафиотско-депутатска чалготека и никой няма да си рискува живота, за да им направи прорблем. Там охраната може да трепе когото и колкото си иска. Момчето щом е оцеляло, нека да се готви за обвиняем, а не за потърпевш, сега ще му се иска да го бяха убили. Цепя бас, че накрая той ще е виновния. Един такъв го убиха на улицата пред свидетели и убийците му се оказаха жертви, на друг пък му избиха зъбите и пак жертвите бяха охранителите - има ли наивници дето си мислят, че мутро-мафиотите някой ще ги закачи?