Last news in Fakti

3 Април, 2016 14:48 12 335 16

Калоян Паргов: Борисов получи червен картон от всички центрове на власт в света

  • калоян паргов-
  • борисов-
  • червен картон-
  • бсп

"С акциите от последните дни Борисов се опитва отчаяно като гущер да си отреже опашката, защото получи червен картон от всички центрове на власт в света и вече губи почва под краката си. Българският народ също трябва да му вдигне червен картон. И ние сме тези, които трябва да помогнат да се случи. Затова е крайно наложително да си стегнем редиците. На всички ни е ясно, че все още сме в задния двор на Европа. Защото така и не осъзнахме, че ЕС е  възможност. ЕС не е просто еврофондове, които облагодетелстват шепа хора. Сега призванието на БСП е да промени това статукво. И е време да се залавяме за работа!".

Това заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов пред социалисти от "Красна поляна" по време на районната конференция. Тя е част от отчетно-изборния цикъл в партията, който ще завърши с конгреса на 7-и и 8-и май.

Градската конференция в София е насрочена за 16-и април. На нея трябва да бъде избрано ново ръководство за мандат от 4 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маурчи IV

    5 1 Отговор
    Коундето каза добро утро а слънцето залязваше ли залязваше.
    Мандражиите, зарад ваз отидох чак у африка и зарад ваз калмуци таквиз тате си отиде без време като му зехте и бурканите от мазата!

    Кърлежи! Малодушнио народ кат не ви избеси 89 година сега му се качвайте на кратуните!

    Коментиран от #5

  • 2 Волен Сидеров

    5 1 Отговор
    какво БСП къде тръгнахте па вие бе господа-тази партия трябваше отдавна да бъде забранена и заличена -за се оправи България-на всяка манджа мирудия и щом дойдете на власт и вършите точно обратното -въведохте най Добрият данък плоският данък-сега искате да го махнете и да въведете прогресивният-та малко останилете работещи българи у нас съвсем да обеднеят-Предлагам въобще да се приземите да не летите в облаците защото тотално оплескахте от прехода насам България-ВИЕ НЕ Я ЗАСЛУЖАВАТЕ НАШАТА БЪЛГАРИ господа от бсп-трябва да сте вън-аут от власта поне 20 години още.....ама ха -погледнете се в огледалото и свалете си розовите очила
  • 3 зенит

    5 2 Отговор
    Недъгави нагли псевдо соц мекерета вече сте в историята!
  • 4 MaschinenGewehr

    5 1 Отговор
    "Сега призванието на БСП е да промени това статукво. И е време да се залавяме за работа!".

    Цоцолистите стъпиха на дъното но е по вероятно да паднат и под него!
  • 5 Петко капитанина

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Маурчи IV":

    То стана ясно вече и на последния наивник , че без трепане власт не се дава . Вече е въпрос навреме ...... Но кои са им омбашиите дето дърпат конците , тях най напред трябва да се изколят .
  • 6 Иван

    5 3 Отговор
    Тиквата ли бе ? Само виж като иде на среща някъде по европата , хората едвам се сдържат да не му се смеят директно , само го е.ават тънко и си казват - Ей тва е тъпо к...ле .
  • 7 ТИКВАТА

    4 3 Отговор
    ТИКВАТА Б.Б ГО ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТЕ . ТОЙ ЗНАЕ ЧЕ ТОВА МУ Е ПОСЛЕДНОТО ПОЛУВРЕМЕ. ТОЙ СИ НАПРАВИ СВОЕТО ДА МУ МИСЛЯТ НАШИТЕ ДЕЦА КОИТО ОСТАНАХА В ТАЗИ МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА.ТАКА ЧЕ КАКВО ОТ ТОВА КАК МУ Е МУТРЕНСИЯ ПРЯКОР И ТОЙ Е ПРИТИСКАЛ ВЪЗРАСНИ ХОРА ДА МУ ПРЕПИСВАТ АПАРТАМЕНТИ .
  • 8 manour

    5 1 Отговор
    тоя пък долен безродник интернационалист и слуга акъл взе да дава вместо да поиска смирено прошка от народа за пристъпленията на родителите
  • 9 гост

    4 1 Отговор
    Дегенерат , то само такъв можеш да си ако си потомък на номенклатури .
  • 10 Carfen

    3 2 Отговор
    На тоя с орловия поглед от снимката мога да му кажа само една приказка- те не го пускат в къщата, а той се бута под юргана. Кво БСП, кви 5 лева? Да си ходят при измисленото СДС в аналите на историята!
  • 11 чичо

    1 2 Отговор
    Няма никакво значение дали харесваме Паргов или не! В случая важното е, че казва истината! Комуноидния мутро - милиционер, най-младия син на БКП в симеоновската школа, изпълняващия длъжността премиер на България наистина е отсвирен вече отвсякъде. Все по-настойчиви са сигналите от САЩ, от Русия, а вече и от Европа, че той трябва да си ходи. Напълно е вероятно сега Боко да потърси спасение в президентството, но дири и Цветанов проумя, че не е за там и публикува пространно мнение, че следващия президент трябва да е човек със здраво семейство.
  • 12 Саксофоний

    2 1 Отговор
    Тоя смешник звучи като коНсомолки секретар от края на '80!
    Некадърно уродлива, заблудена издънка на бкп!
  • 13 киро

    2 1 Отговор
    Тия от БСП са освирепели от глад - не могат да краднат и им е терсене !!! Трябваше 89-та всички в Белене и Ловеч да влезат , за да няма сега такива изцепки !
  • 14 7777777

    1 0 Отговор
    Как може да се говори така за ВОЖДА! Да пребъде името му, да пребъде партията му, те водят страната ни към светли бъднини! Сега дали ще ми дадат +10 точки?
  • 15 хитлер

    2 0 Отговор
    Глад мори ДОБИТЪКА в БСП-БКП хеее-хее ще търсите гъсък като Орешарски да си заложи г.зъ и вие да крадете ама го нямааааа нма и да го има оттук нататък!
  • 16 по темата

    1 0 Отговор
    Котака получил два жълти, а след това червен, след което веднага последвал изстрел, Борисов все още е с два жълти, но да внимава, щото веднага след червения няма да има време да отреагира и ще се вмириса бързо от топлото време, а от вонята ще трябва да го поливат с формалин ,чу да не се пръсне кат изпусната дина на асфалт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове