Last news in Fakti

13 Юли, 2016 10:36 2 499 12

Ръст на покупката на коли с 30%, опашки пред КАТ-София

  • кат-софия-
  • тенчо тенев-
  • коли-
  • опашки-
  • канцер

И днес има опашки пред столичния КАТ, но те са в допустимата норма, заяви шефът на КАТ Тенчо Тенев

Ръст на покупката на коли с 30%, опашки пред КАТ-София - 1

Покупката на автомобили се е увеличила с 30%, което налага обработването и на повече автомобили в КАТ-София. "И днес има опашки пред столичния КАТ, но те са в допустимата норма. Това заяви за Факти.бг шефът на КАТ-София Тенчо Тенев.

Работата протича в нормалния си ритъм. Налага се хората да изчакат, но всичко е рамките на нормалното, обясни още той.

Тенев обясни още, че в последно време хората масово купуват коли. Покупката на автомобили се е увеличила с 30 %. „Знаете и това, че е летен сезон. Всеки иска да си купи колата и да тръгне веднага на море с нея, каза още той.

По думите му, капацитетът на КАТ-София е около 600 автомобила на ден. Сега ни се налага да обработваме документите на 800 коли. Това малко забавя работата, уточни Тенев.

„Опашките са до обяд, до към 1.30 часа. Ако някой дойде следобед да регистрира автомобил, няма да чака на такава опашка. Хората бързат сутрин да регистрират автомобилите си, за да може следобед да тръгнат на път', обясни още шефът на КАТ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците и КАНЦЕРИТЕ* по българските улици!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка, живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре де

    0 0 Отговор
    Аз с моите две висши се чудя как да си купя нови гуми за Опел-а, а те хората си купували коли, за да ходят пък и на море, моля ви се? Както и да е, обаче защо Ангелинке, не уточняваш, че става въпрос ЗА КОЛИ ВТОРА РЪКА? Защото така излиза, че благодарение на мъдрото управление на герберастите, ние цъфтим и връзваме? А иначе, те герберастите сигурно от такива сведения са стигнали до извода, че през следващата година заплатите в обществения сектор ОТНОВО ЩЕ БЪДАТ ЗАМРАЗЕНИ. То това май вече е два мандата, та затова и сме изпаднали до жизненото равнище на и под това на банановите републики!

    Коментиран от #2, #3, #9

  • 2 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Добре де":

    Наясно ли си че има доста коли "втора ръка" ,които струват колкото 2-3 коли "първа ръка"?И не ти е проблема в колите "втора ръка",а в 2-те ЛЕВИ РЪЦЕ,КОИТО СИ СИ КУПИЛ:)

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Carfen

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Добре де":

    Пич, или си сбъркал образованието, или си сбъркал държавата. А може би и двете. Аз също не живея на широко, не съм ревностен фен на днешната власт, но не мисля ГЕРБ да са ми виновни с нещо. Така че ако търсиш прогрес, РАЗМРАЗИ си съзнанието и действай, вместо да прехвърляш вината за собствените си грешки на друг.

    Коментиран от #5

  • 4 Тъжно

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    То там е цялата трагедия на скапаната ни държава - че тези, които си вадят хляба с ръце и тук там с бухалки живеят по-нашироко от тези, които се опитват да се изхранват с акъл! Това е най сигурния начин да ОСТАНЕМ ТРАЙНО В ОБКРЪЖЕНИЕТО НА БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ.Т. че това с колко леви ръце има някой има значение само за слабо развитите държави и слабограмотните хора в тях.
  • 5 Добре де

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Carfen":

    Веднага отговарям и искам съвет от теб. Образование - машинен инженер и икономист, на 57 години съм и живея в провинцията. Работя за 700 лева. Та какво викаш да предприема, защото съм бил и на доста отговорни постове, ама нещо не съм се замогнал до момента твърде... Да започна някакво производство (не казвам бизнес, защото у нас това означава някаква търговийка или откровена далавера), да се регистрирам в бюрото по труда или просто да се захващам с дрога или каналджийство? ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ В СОФИЯ, не мислиш ли?

    Коментиран от #8

  • 6 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    При липса на мозък, да ръсиш мозък...е те това си е изкуство!

    Коментиран от #7

  • 7 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Монго":

    Манго,теб съм те отрязал трайно!Пиши с другия ник "Горолафчи"ама внимавай че и там си на косъм!...Къдрев при това:)
  • 8 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Добре де":

    Човече, недей така! Как ще работиш за 700 лв.! Пенсията ми е със сто лева повече! И аз съм от провинцията, две висши образования, перфектен чужд език-2 бр. Бил държавен служител, доброволно пенсионирал се. Получил над 60 000лв. като брой заплати. Не ме линчувайте! Направих фирма със съпругата си, в най- кризисните години-09-11г. И сега от нея се хранят над десет семейства, и пак, след като фирмата си стъпи на крака (работих в нея до тогава, наравно с работниците), започнах друг бизнес и оставих жена и щерка да движат нещата.
  • 9 Владо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Добре де":

    1. Защо да не може цала България да живее в София, стига да й стиска да работи по софийски и да живее с цените на София. А не да купува по цени на село, да работи в кръчмата на чаша бира цял ден и да иска някой да му плаща. Щом ти стиска ела в София или някой друг голям град (Варна, Пловдив или Бургас) и просперирай
    2. Това че имаш няколко образования говори едно - че не си успял в нито от тях. Иначе и едно висше което се търси и 2 езика чужди е напълно достатъчно за успех в живота. Разбира се ако имаш хъс и си готов да живееш под стрес, а не да човъркаш градината.
    3. Аман от лусъри и хейтъри на които някой им е виновен. Мнго хора в София взимат достатъчно пари и си осигурявт достатъчно добър стандарт на живот за да живеят по добре от колегите си в Бршксел или Париж, особено пък Париж!

    Коментиран от #10, #11

  • 10 СДФГ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Владо":

    На село цените са по-високи от София.Говоря за стоки ,а не за услуги. Ако не го знаеш тва- явно никога не си излизал от София,което говори мнооого зле за теб. Не виждам от каква позиция ръсиш мозък и даваш наставления кой как да живее
  • 11 СДФГ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Владо":

    И кво значи да работиш по софийски? Мислиш ,че само вие работите в тая държава? Или искаш да кажеш да почваш работа в 10 часа? Успокой се.
  • 12 Carfen

    0 0 Отговор
    Ами щом си на 57, заемал си отговорни постове и имаш техническо и икономическо образование(което е голям плюс), би трябвало да си наясно с нещата, и професионално, и чисто житейски. Наистина в нашата мила родина 90% от бизнеса означава само една голяма далавера, но човек с визия и възможности може да успее.

    Иначе аз съм от най-скрънзавия град, но от студентските години живея и работя в София. И малкия и големия град си имат плюсове и минуси, и като гледам по-долу пишещите как си прехвърлят като горещ картоф местоживеенето, ми става лошо. Прости, красиви, грозни, умни, търтеи, бачкатори, тъпи и остри има навсякъде - и на село, и в града, и в столицата. И във всяка държава.

    Хората много отдавна са казали- който иска, намира начин. Който не иска, намира причина. Успех!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове